Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Entertainmentprogramma
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Bräugassl 6, A-6361 |
Unterbräu
Fijn gezellig Oostenrijks familie hotel, eenvoudig maar lekker eten voor een hele goede prijs! Erg vriendelijke eigenaar! En een toplocatie!
Net terug van 10 dagen Unterbrau in Hopfgarten. Het is een super eenvoudig hotel met een matige service, een zeer eenvoudig ontbijt, GEEN LUNCH en een sober 3 gangen diner, maar............daar is de prijs dan ook naar want je kan niet voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten.
De kamers zijn verouderd maar wel netjes schoon en douchen doe je achter een douche gordijn in een te krappe douchebak.
Zoek je voordelig, eenvoud en geen hoogstandjes met het eten dan is Unterbrau zeker de moeite waard om te boeken. De omgeving is perfect voor allerlei activiteiten en uitstapjes.
Wij hebben het naar ons zin gehad maar kiezen een volgende keer toch voor iets meer dan dat Unterbrau ons te bieden had.
We zijn hier afgelopen jaar met zijn drieën geweest. Locatie is top, met 5 min lopen ben je bij de gondel. (bij de gondel kan je kluis huren voor skies / schoenen)
Hotel kamer is eenvoudig maar schoon. Het ontbijt en avond eten zijn goed.
Avond eten kan je kiezen uit 2 gerechten, altijd wel iets dat je lekker vindt. Als je na het avondeten nog honger hebt, kan je zelfs vragen om een 2de portie.
Vriendelijk personeel en Markus is altijd in voor een grapje.
Gaan hier zeker nog een keer heen.