Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8

Over Am Waldbad

Kamperen in de bergen op Camping Am Waldbad in Oostenrijk. Vriendjes vinden de kinderen hier snel, want er zijn voornamelijk Nederlanders. De staanplaatsen zijn hier iets kleiner en als je voor je rust komt is het aan te raden iets verder van de receptie te reserveren. In de omgeving staan wandelen en fietsen centraal en vind je die rust zeker.

Veel vakantiegangers waren te spreken over de levendige sfeer en de uitgebreide faciliteiten die de camping te bieden had, vooral voor de kinderen die zich geen moment verveelden. Het zwembad viel goed in de smaak met zijn mooie uitstraling en aangename temperatuur. Ook de behulpzaamheid van het personeel werd gewaardeerd. Daarnaast bood de omgeving genoeg uitstapjes, makkelijk te regelen met de karinthiecard verkrijgbaar bij de receptie. Ondanks de drukte, vonden sommige vakantiegangers een rustige en ruime plek dichtbij het zwembad, wat hun verblijf aangenamer maakte.

• BBQ toegestaan

Hele fijne vakantie
Door Anoniem
Zoover Ontdekker
op 12-08-2026

Wat een fijne camping is dit! Leuke speeltuin, tof zwembad en prachtig uitzicht op de bergen. Wij hebben ons hier heel erg goed vermaakt. Het sanitair is misschien niet super nieuw, maar wel erg schoon. Fijne familie douches, goede straal en prima temperatuur. Er is in de omgeving voldoende te doen, soms moet je er wel een eindje voor rijden. De Karinthië Pas kan je op de camping kopen. Supermarkt dichtbij. Iets minder dat de broodjes om 9 uur al helemaal op zijn, dus dan moet je even naar de supermarkt.

Hopeloze eigenaresse. Nooit meer voor ons!!!!!
Door Janvier op 27-10-2024

Wij hebben hier in januari twee plaatsen tegenover elkaar geboekt één voor mijn schoonouders en één voor ons gezin. Helaas hadden wijnpech met de auto en zouden een dag later aankomen. Mijn schoonouders hebben dit aan de receptie doorgegeven en was geen probleem als wij een dag later aan zouden komen. Goed geregeld zou je zeggen..maar helaas. Onderweg naar de camping kregen wij te horen dat onze plaats geannuleerd was omdat wij niet op waren komen dagen. Wij de camping gebeld en krijgen te horen dat de receptioniste vergeten was om door te geven dat wij later kwamen. Om ons tegemoet te komen zouden wij op de parkeerplaats buiten de camping moeten gaan staan (met drie kinderen)en dan de volgende dag was er een plaats vrij maar we moesten dan wel drie keer verkassen in één week. Na veel ruzie met de eigenaresse kregen we uiteindelijk en reserve plaats tegenover het toiletgebouw vol met boomwortels en een formaat van een postzegel.Hopeloos

Goede camping, maar niet meer......
Door Karin op 16-08-2024

Wat een uitgebreide camping is dit, er is van alles te doen voor de kinderen en die hebben zich dan ook goed vermaakt. De personeelsleden waren erg behulpzaam. Zwembad was mooi en prima temperatuur.
Ook wel mindere dingen tegengekomen, zo werd er in het weekend het sanitair niet goed schoongemaakt.
Wat voor ons het grootste punt is om niet meer terug te komen is; dat er een sfeertje heerst hangt van ons kent ons. Hele kliekjes, familie en vrienden bij elkaar die hier al jaren komen en denken dat ze ook zeggenschap hebben op de camping en staan te klikken tegen de baas. Onze kinderen zijn op een hele vervelende manier ( bedreigend) aangesproken door een vaste gast, terwijl dat onterecht was en zo werden ook volwassenen aangesproken. Er werd veel gemopperd en alles werd in de gaten gehouden, dit voelde voor ons niet prettig.
Uitstapjes in de omgeving waren prima, zeker met de karinthiecard, die je snel kan aanschaffen bij de receptie.

Ruimte voor verbetering
Door Anouk op 11-08-2024

Kleine week hier verbleven met 4 kinderen, prima camping alles wat je nodig hebt! Jammer dat je voor de omgeving ver van alles zit, maar dat is niet super storend!
Erg weinig sanitair voor de grote van de camping, vaak in de rij en 80% van de dag koud water! Het mag ook allemaal wat schoner, maar dat ligt denk ik ook aan de mensen die het sanitair gebruiken. In de rij om af te wassen en in de gezinsdouches altijd mensen die alleen douchen of pubers en dan kan jij wachten met de kids!
Heel veel grote groepen mensen samen op de camping, en vreselijk krappe plekken! Gelukkig stonden wij op een fijne groter plekje (213) in de rust en zonder groepen, en vlakbij het zwembad!

Mooie, nette camping maar...
Door Marjan op 01-10-2023

2 weken op deze camping verbleven met onze kinderen van 5-9-11 jaar.
We stonden aan de rand van de camping waarbij we prachtig uitzicht hadden, echt fantastisch! De kampeerplaatsen zijn aan de rand ook iets ruimer.
Het naast gelegen voetbalveld en skatebaan waren top!
Sanitair is netjes, douches waren goed (warm en goede straal).
Eetgelegenheden zeer matig, duur (één braadworst, 9 euro!). In de buurt zit een goede pizzeria, dit maakt veel goed. Op de camping zijn verse broodjes te koop, verder is er niks. De supermarkt is in de buurt, dus prima.
Omgeving is een prachtig plaatje! Maar wanneer je wat wilt ondernemen moet je echt wel even in de auto! Binnen een half uur vind je nauwelijks iets. Eén stadje op 30 minuten, overige plaatsen toch al snel 45-60 minuten rijden. Vonden wij wel echt een tegenvaller.
Zwembad is mooi, maar water echt heel koud! Doet echt afbraak aan het zwembad, maar ook aan de camping.

Het was super mooi.
Door Bas Lentferink op 05-09-2023

We hebben 2 weken gekampeerd met onze vouwwagen. Wat een mooie camping. Prachtig tussen de bergen aan de rivier de drau. Er waren veel gezinnen met jonge kinderen. Veel Nederlandse gezinnen. We hebben veel plezier gehad van de karintië kaart. Hiermee kun je gratis of met korting op de bergbanen binnen karintië. Het is allemaal wel op ongeveer een uurtje rijden. Maar we hebben ontzettend genoten van wat de camping en karintië te bieden hadden. De camping heeft ook een leuk animatie programma. Het eten op de camping is niet echt top. Maar er zitten verschillende gasthof restaurants en een goeie pizzeria op loopafstand. Die zijn echt vele malen beter. Het sanitaire gebeuren is echt goed en wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij komen hier zeker weer.