Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over TopParken - Resort de Brabantse Kempen
Te midden van het prachtige groen van Noord-Brabant ligt Resort de Brabantse Kempen – een heerlijke plek voor wie wil ontspannen, genieten van de natuur en samen tijd wil doorbrengen. Het resort is rustig gelegen, omringd door bossen en heidevelden, maar toch dicht bij gezellige Brabantse dorpen en steden. Op het park vind je alle faciliteiten voor een zorgeloze vakantie. Neem een verfrissende duik in het binnen- of buitenzwembad, geniet van een hapje en drankje in het sfeervolle restaurant of ontdek de vele wandel- en fietsroutes direct vanuit het resort. Voor kinderen is er volop speelplezier met een binnen- en buitenspeeltuin, animatie in het hoogseizoen en diverse sportmogelijkheden. De accommodaties variëren van moderne lodges tot ruime kampeerplaatsen, allemaal gelegen in een natuurlijke omgeving met veel privacy. Of je nu komt kamperen, overnachten in een chalet of kiest voor een comfortabele lodge, overal ervaar je de gemoedelijke Brabantse sfeer. Dankzij de centrale ligging is Resort de Brabantse Kempen ook een ideale uitvalsbasis voor leuke dagtrips. Bezoek de Efteling, Safaripark Beekse Bergen of het bruisende Eindhoven en keer daarna terug naar de rust van het park. Resort de Brabantse Kempen staat voor ontspanning, natuur en gastvrijheid – precies wat je verwacht van een echte Brabantse vakantie.
Vakantiegangers genieten van een warm ontvangen, met veel vriendelijkheid en een warme sfeer. Het huisje, vaak schoon en mooi ingericht, straalt nieuw en fris uit, perfect voor een gezellige tijd. Veel reizigers waarderen de rustige ligging tegen de bosrand, ideaal voor warme dagen en ontspanning. Het park is prachtig aangelegd, met een fijne tuin waar je heerlijk kunt fietsen of gewoonweg genieten van de natuur. De accommodaties bieden voldoende ruimte, en kleine details zoals ruime borden en kopjes maken de vakantie nog comfortabeler. Aan de faciliteiten worden de saunafaciliteiten en het heerlijke restaurant met terras gewaardeerd. Het park ligt dichtbij de Efteling, wat de herinnering aan zonnige dagen extra bijzonder maakt. Zeker terugkomen willen ze, met veel plezier en goede herinneringen.
Adresgegevens | 9 Wellenseind, 5094 EG |
TopParken - Resort de Brabantse Kempen
Geweldig ontvangst, we waren 20 jaar getrouwd, erg vriendelijk personeel. En het huisje was mooi en schoon.
Heerlijke tijd gehad. Hebben heimwee. Gaan in oktober terug.
Wij verbleven hier 7 dagen in een prachtig huisje met AIRCO.
MOOI AANGELEGD PARK
Alles nieuw!
Een schitterend nieuw park en dus ook nieuwe accommodaties. Schoon en onze accommodatie lag tegen de bosrand, wat tijdens de hete dagen perfect was. Onze accommodatie was 6 persoons en we waren met z'n 2en. We hebben getipt dat het aantal borden kopjes, glazen enz wel ruimer moet. Als je met 6 personen bent is dat, naar onze mening, te krap. Verder alleen maar lof!! Vriendelijk behulpzaam personeel.
Mooi park, erg vriendelijk personeel. Ons 6 persoons huis Heidehoeve was geweldig. Ruim, mooi ingericht. Erg mooi meubilair. Het huis was erg schoon. Kortom, wij hebben het hier geweldig goed gehad. Het is ons vijfde Toppark park wat we bezoeken maar deze steekt er bovenuit. Ook de omgeving is heerlijk om te fietsen!!
Wat een prachtig vakantiepark! Heerlijke saunafaciliteiten, padelbanen, prachtig restaurant met een mooi terras aan het zwembad. We komen zeker nog een keer terug.
P.s. binnen 20 min ben je met de auto in de Efteling!