Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.7

Over Efteling Grand Hotel

In het hart van de Efteling ligt het Efteling Grand Hotel, vol luxe en verfijning. In deze residentie met grandeur worden alle gasten, klein en groot, verwend én verrast door een bijzondere hotel-equipe. Persoonlijke aandacht en betoverende services zorgen voor een groots verblijf en een onvergetelijke Efteling-ervaring. Van valet parking en piccolo's tot waterpret in het zwembad of een ontspannen bezoek aan de spa, ieder voelt zich hier hartelijk en gastvrij ontvangen. Er is zelfs een eigen toegang naar het Sprookjesbos. Groot en klein gaan samen op ontdekking door de markante ruimtes van het Efteling Grand Hotel, die zijn ontworpen als een ode aan de geschiedenis van de Efteling. Zo worden gasten helemaal ondergedompeld in de Efteling-sfeer. De elegante kamers en suites ademen luxe en verfijning maar bovenal comfort en rust. Ze bieden een uniek uitzicht over de groene coulissen van de Efteling, zoals het Sprookjesbos, de watershow Aquanura, het Huis van de vijf Zintuigen of de Pardoes Promenade. Op de benedenverdieping en rondom het hotel heerst altijd een levendige gezelligheid. Op elk moment van de dag bereidt de barista in de koffiebar zijn cappuccino met een signatuur-koekje en kunnen gasten in de zintuigenprikkelende winkels op zoek gaan naar exclusieve Efteling-souvenirs. Twee verrassende restaurants zorgen elk moment van de dag voor betovering en verwondering. Brasserie 7 serveert klassiekers met zeven magische ingrediënten, zoals Drakenadem, Prinsessentranen en Elfenstof, in een gastvrije, gemoedelijke sfeer. Niets is wat het lijkt in Restaurant-Bar Mystique. Hier ontdekken groot en klein samen de mystiek van smaak, met verfijnde gerechten en onverwachte verrassingen aan tafel. Op deze unieke locatie beleven kinderen een wonderlijke eetervaring en volwassenen een diner op niveau. Mystique is tevens dé hotelbar waar gasten kunnen genieten van de beste cocktails en smaakvolle bites. De souvenirwinkel Arcadeau en Hotel Boutique Sens bieden bijzondere cadeaus en luxe artikelen zoals exclusieve geuren.

Vakantiegangers genieten van het warme welkom en de gezellige sfeer in het Grand Hotel. Het personeel gaat echt dat stapje verder, of het nu in de lobby is, bij de valet, of in de brasserie. Kinderen worden met liefde behandeld, wat een fijne extra touch is voor ouders. De kamers stralen luxe uit, met hoge kwaliteit lakens, verzorgingsproducten en een prachtig uitzicht op het sprookjesbos. Het eten, zowel ontbijt als avondmaal, is echt top en vult de volle maand. Het zwembad is heerlijk op temperatuur en netjes schoon. Spa en sauna geven dat beetje extra ontspanning, met leuke smakjes en goede faciliteiten. Vakantiegangers krijgen een stralend gevoel, en dat maken mooie herinneringen voor later. Zo’n ontspannen vakantie, dat zit meestal in kleine details.

• 24-uurs receptie

8.7
FantastischScore uit 10 reviews

Wonderbaarlijk
Door Xiomara op 09-03-2026

Dit was inmiddels mijn tweede bezoek aan het Grand Hotel. Door mijn geweldige eerste ervaring had ik hoge verwachtingen – en gelukkig zijn die opnieuw volledig waargemaakt.
Vanaf het begin voelde ik mij welkom. Bij de valet werd ik vriendelijk geholpen door Demi, die bovendien ontzettend lief was voor mijn kindjes. Als alleenstaande ouder die met haar kinderen reist wordt zulke aandacht extra gewaardeerd, en dat maakte echt een heel fijn verschil bij aankomst.
Mijn grootste complimenten gaan echter naar Rochella van Brasserie 7. Tijdens mijn eerste verblijf was ik al enorm onder de indruk van haar gastvrijheid en servicegerichtheid. Het was dan ook een hele aangename verrassing om te zien dat zij dit keer weer aan het werk was. Rochella heeft fantastisch voor mij en mijn tweeling gezorgd en straalt echte professionaliteit en warmte uit. Wat mij betreft verdient deze dame oprecht een promotie!

Enorm genoten van het mooie sprookjes hotel
Door Ben Kin op 04-02-2026

Enorm genoten van me verjaardag weekend. stevig aan de prijs maar de hoge kwaliteit en de shows maken de prijs/kwaliteit verhouding goed.

Grand Hotel
Door Familie Roeplall op 15-12-2025

Super fijn verblijf gehad, wij hebben onze ogen uitgekeken. Het personeel in het Grand Hotel gaat net even dat stapje verder om gasten een heerlijk luxe en onvergetelijk verblijf te bezorgen. Zwembad was schoon, klein maar fijn en heerlijk op temperatuur. Dames en heer bij de receptie ontzettend vriendelijk en begripvol. Helaas was onze badkamer niet goed schoongemaakt bij aankomst, maar zijn wij daarin ook ruimhartig gecompenseerd. Kamers zijn prachtig en de ligging vonden wij het meest bijzonder, in het park met een uniek uitzicht op het sprookjesbos. Zowel het avondeten als het ontbijt valt niets over te klagen, echt top. Een dikke shout out naar Amarush van de valetparking buiten die ons heeft geholpen met het inladen van onze bagage, deze meneer verdiend een grote pluim en een extra schouderklopje voor zijn gastvriendelijkheid. Wij komen zeer zeker terug.

Heerlijke ervaring.
Door Ellen op 13-12-2025

Heerlijke ervaring, vriendelijk en behulpzaam personeel, super ontbijt en heerlijk avondeten. Je kwam niks te kort.

Perfectie
Door DV op 18-11-2025

Nergens zien wij de klantvriendelijkheid en service zo goed als bij de Efteling. Personeel lacht, is vriendelijk en lopen moeiteloos een stapje harder als daarom gevraagd wordt. Bij vragen denken zij oplossings gericht mee. Dat is wat de hele entourage sprookjesachtig maakt. Werken doen ze, heel hard en of ze daar nou zin in hebben of niet wij als bezoekers merken daar niets van.
De lakens, bedden, verzorgingsproducten en koffie en thee faciliteiten zijn allemaal van hoge luxe kwaliteit. De extra services die aangeboden worden zijn passend bij een 5 sterren hotel. Bijvoorbeeld housekeeping die s'avonds een extra ronde doet om te vragen of alles naar wens is op de kamer.
In de spa zijn de sauna en stoomcabine van betere kwaliteit dan gemiddeld thermen resort. De optie voor water met verschillende smaakjes is een leuke extra.
1 ding, persoonlijk zou ik dit hotel als stel of met 13+ kinderen kiezen.

Fantastisch
Door Anne op 13-10-2025

We hebben een enorm goed verblijf gehad in het Grand Hotel. Niets was te gek of te veel, het personeel was ontzettend vriendelijk en gastvrij. Beste belevenis die wij ooit in een hotel hebben gehad.