Kas Oraño

Kas Oraño
Het was weer heerlijk om hier te zijn. Inmiddels voor de derde keer. Voorheen boekten we iedere keer een ander huis op Curaçao, maar sinds we dit huis gevonden hebben niet meer. We hebben het hier reuze naar ons zin. Onze kinderen vermaken zich hier ook. Van alles te doen en in en om het huis een relaxte sfeer.
Onze kinderen wilden heel graag een keer naar Curaçao. Ze hoorden er veel goede berichten over van vrienden. Na wat voorbereidingen of we een hotel zouden doen of een appartement hoorden we van een neef en een nicht die vaker in deze villa komen dat we dit moesten boeken. We hebben ook eerst nog wat op internet gekeken, maar toch geboekt. Alles is hier fijn. Een hele goede vibe heerst er. Veel planten en palmen en een behulpzam en ervaren beheerster, uit Nederland die al velen jaren op het eiland woont en werkt. Haar man doet klusjes zo ook toen een deur niet zo goed open en dicht ging. Hij kwam meteen en fixt het. We zijn er vaak op uit gegaan, maar het huis nodigt je ook helemaal uit om heerlijk thuis te genieten. Altijd een heerlijk windje omdat het de villa wat hoger ligt. Let daar op is onze ervaring. En het is een veilig gated villapark, met continue over het park rijdende beveiliging. We zijn vol lof over het eiland en de villa!!
Fijn op de wind gelegen villa. Als je voor het eerst naar het eiland gaat, let daar op, vanwege warmte en muggen. Hier op dit heerlijke vakantieadresje heb je daar geen last van. Voor de rest een hele fijne en leuke tijd hier gehad. Beslist aan te bevelen.
Op aanraden van vrienden dit geboekt en het eiland heeft ons hart gestolen. Moet wel eerlijk zeggen dat we ook strakblauwe lucht en een heerlijke wind. Ook bij het huis is er altijd een heerlijk windje zodat je geen last van muggen hebt. Het huis ligt namelijk op een soort van heuveltje en de palapa is hooggebouwd. Dat hebben ze goed voor elkaar. Dit zie je daar niet zoveel en daar moet je echt met boeken rekening meehouden. Bedankt voor alles en absoluut komen we terug.
Voor het eerst op Curacao op vakantie geweest, normaal gingen we naar Bonaire, maar we wilden nu wat meer levendigheid. We hadden van vrienden dit adres doorgekregen omdat ze hier al vaker hadden geboekt. Het is ons zeer bevallen. Een mooie combinatie van rust en gezelligheid vlak in de buurt. De eigenaren en de beheerder zijn Nederlands en dat voelt heel persoonlijk en vertrouwd. We hebben het heel fijn gehad hier en komen hier graag terug.
Onze eerste keer op het eiland op aanraden van vrienden. Ook zeiden ze dat we deze villa moesten huren en dat was een goede keuze. Veilig op een gated park gelegen met een toegangspoort die beveiligd is en de Nederlandse beheerster is heel behulpzaam en aardig. Ze woont al heel lang op het eiland en regelt als voor je als je dat wilt. Het villa park heeft veel palmen en veel groen en is lekker rustig en bijna geen verkeer. Je rijdt het park uit en je bent zo op Jan Thiel Beach. Ideaal.