Laagsteprijsgarantie

8.9
FantastischScore uit 10 reviews

Voor herhaling vatbaar!
Door Yvonne op 30-08-2025

Hele fijne vakantie gehad, hele fijne rustige plek, heerlijk dicht bij zee, fiets- en wandelpaden. Schoon sanitair.

Toppertje !
Door Dekkers op 14-07-2025

Wat een prachtige plek om te ontdekken. Wij hebben een heerlijke vakantie genoten. De skelters zijn zo fijn voor de kids. De trampoline is ook favoriet.Onze kids wilde niet weg zo fijn hadden ze het. Wij zijn vlakbij naar het strand geweest.Voor ons was alles een dikke tien. Lieve eigenaren die je overal bij willen helpen. Kortom wij hebben een klein paradijs ontdekt hier.

Genoten!
Door Debby op 01-07-2025

Genoten met een grote G.
Sanitair top, net als de ruime plaatsen.
Heerlijk ver van de weg af, waardoor je geen auto’s hoort rijden. En dan ook nog verse eitjes van de kippen, heerlijk!

❤️ Heerlijke start van onze fietsvakantie! ❤️
Door Marieke van Iwaarden op 21-06-2025

Tijdens onze fietsvakantie een nachtje hier doorgebracht. Een heerlijke plaats voor ons om te beginnen aan de fietstocht langs de kust. Dankjewel voor de gastvrijheid en zeker tot een volgende keer.

Nooit meer
Door Joke Vos op 13-06-2025

Wij zullen hier niet snel terugkomen.Ik begin positief.Ruime plekken en rustig.
In het begin was het zoeken waar we ons moesten melden.Geen bordje receptie of hier melden.Zoekplaatje.Later kwam er iemand naar ons toe.Er wordt aangewerkt werd gezegd🤔Er wordt aangegeven op de website dat je je ebike kan opladen.Niks is minder waar.Alleen bij je caravan niet in de fietsenstalling.Op de website staat niet dat je maar 5 minuten kan douchen.Als je lang haar hebt heb je echt een probleem.Het water is minimaal wat uit de kraan komt ook bij het afwassen.Geen stopjes in de gootsteen.Dus genoodzaakt om bij de caravan af te wassen.De afwasteil pasten er niet in.Campingbeheerster niet gezien.Ik weet niet hoe ze er uit ziet.Op de website staat dat ze erg betrokken is op de camping.Niks van gemerkt.Misschien alleen voor de schoonmaak van het sanitair.Gras is in 14 dagen dat we er waren niet gemaaid.Om het terrein heen ouwe rotzooi.Een haan 😫.

Beoordeling camping Westerwijk
Door Arie Regterschot op 18-09-2023

Wat moeten we over deze camping vertellen? Fantastisch sanitair, prachtige plekken, prima wifi en een geweldige gastvrouw en gastheer. M.a.w. een "topcamping".