Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Van Foreestweg 13a, 1787 BK |
Julianadorp aan Zee
Mooie relatief kleine camping met mooi nieuw en zeer schoon sanitair. Ruime plaatsen met stroom, water en afvoerpunt. Rustig gelegen.
Van dergelijke campings willen we er weer meer zien in Nederland. Top vakantie

Heerlijke, schone en rustige camping nabij het strand. Het sanitair is super schoon en de medewerkers vriendelijk. Wij hebben hier met veel plezier gestaan. Veel fiets en wandelmogelijkheden en een winkelcentrum op 15 min fietsen.
Slechtste camping waar ik ooit gestaan heb. Elke dag wel een bladblazer of grasmaaier voor je neus. Het restaurant was zeer slecht, kregen koude sparibs die geen vuur of magnetron gezien hadden, er is geen enkele keer gevraagd of we nog iets te drinken wilden. De tafels werden niet afgeruimd en staat zo 45 minuten vol ook al zijn de gasten al lang weg. Er staat dat honden op de camping mogen, maar er is geen enkele honden uitlaat plaats maar alleen maar bordjes “verboden hond”. Honden moeten de gehele dag aangelijnd liggen. Het toiletgebouw is veeeel te klein voor het aantal mensen op de camping. Wc papier continu op. Schoonmaak personeel behoorlijk nors en geïrriteerd bij vragen, of aangeven dat er iets op is. Douchen voor man en vrouw is maar 6 minuten. Zeer onhandige timer, en als je onder het zand zit en lang en dik haar hebt, is 6 minuten veel te kort. Honden mogen alleen na 19:00 los op het strand. Al met al, slecht en triest.