Laagsteprijsgarantie

• Deze accommodatie heeft een score van 8.4

Activiteiten
    Onderkomen

Over TopParken - Recreatiepark Beekbergen

Recreatiepark Beekbergen ligt verscholen in de prachtige Gelderse bossen. Recreatiepark Beekbergen vormt de ideale uitvalsbasis voor een vakantie op de Veluwe. De vakantiehuizen van Recreatiepark Beekbergen bevinden zich midden in het bos en bieden plaats aan 4 tot 10 personen. De sfeervolle en moderne inrichting zorgt voor een ontspannen verblijf. Ook uw hond is welkom en heeft de tijd van zijn leven in de hondenspeeltuin met hondendouche. Huur een (elektrische) fiets en maak een mooie fietstocht langs de prachtige paarse heidevelden of zandverstuivingen. Na een actieve dag in de omgeving kunt u een verfrissende duik nemen in het verwarmde buitenzwembad of aanschuiven voor een culinair hoogstandje in het restaurant. De kinderen vermaken zich opperbest in de speeltuin of spelen een potje voetbal samen met nieuwe vakantievrienden.

Vakantiegangers genieten van een heerlijke gevarieerde midweek op Veluwehoeve en Beekbergen. Ze waarderen de gezellige ligging rondom de vijver en de mooie groene omgeving. De huisjes worden als zeer netjes en schoon beschreven, met goede bedden en fijne faciliteiten zoals airco en stopcontacten om e-bikes op te laden. Veel reizigers voelen zich welkom en erg tevreden over de vriendelijkheid van het personeel. Ze krijgen het gevoel dat alles goed geregeld is, en dat de omgeving uitnodigt voor mooie uitstapjes. Vooral de rust, de uitstraling van de parken en het gezellige restaurant maken dat vakantiegangers zich meteen thuis voelen. Het zonnetje, de geluiden van de natuur en de verdraagzame sfeer zorgen voor herinneringen die nog lang bijblijven.

• BBQ toegestaan

Activiteiten
    Onderkomen

Toppark beekbergen
Door Annie op 17-05-2025

Heel leuk gehad. 2 min puntjes. Restaurant the parck. We kregen 1 min van te voren te horen dat tafeltje waar wij zaten gereserveerd was.mag iets eerder aangegeven worden.we konder ergens anders gaan zitten of op zouten,we hebbenaangegeven dat ze eerder had kunnen aangeven. En de mijnheer die welnes kwam cotroleren. Stond in papieren dat dat kon gebeuren.maar. Hij stond 2 keer zomaar ineens achter ons.voor niet fijn zo..voor het zelfde geld lig je er niet zo florisand bij.

Prima midweek gehad!
Door Esther op 17-05-2025

Mooie midweek gehad in accommodatie Veluwehoeve. Huisjes hebben veranda met daklamellen en screens/heaters. Wij hadden helaas 1 vd 2 huisjes waarvan de eigenaar heeft gekozen om deze faciliteit niet aan te schaffen (screebs/heaters). Verkeerde bezuiniging. Qua huurprijs zit er geen verschil in. Verder mooi huisje. Staan gezellig rondom vijver met fontein (aan tussen 10-18 uur) Airco in 1 slaapkamer aanwezig, in beide slaapkamers airco kan geen kwaad qua warmte. Bij aankomst zat er een plank los op de veranda, werd netjes en snel opgelost. Prima horeca aanwezig met goed menu! Wij komen zeker nog een keer terug.

Een mooi onderhouden park
Door henk op 14-05-2025

wij waren er om kwart voor twee en werden vriendelijk ontvangen ,en konden gelijk naar het huisje
het was een keurig schoon huisje met alles er op en aan
we zaten er mooi vlak bij het zwembad en restaurant , ook daar werd je vriendelijk ontvangen .
het is een mooie groene omgeving met div uitstapjes .
wel jammer dat je geen winkel is om boodschappen te doen , en in Beekbergen waren ze de supermarkt aan her verbouwen .
wij waren er voor het eerst maar gaan zeker nog een keer terug .

Zeer tevreden
Door Mariek kloosterman op 10-05-2025

Mooi park en een heel fijn huisje met goede bedden. Vriendelijk personeel

Geslaagde 'midweek' in recreatiepark Beekbergen
Door Peter den Engelsman op 05-05-2025

Was tweede keer dat we op dit recreatiepark Beekbergen waren. Ander type huisje dan vorig jaar maar zeker net zo netjes en schoon. Huisje (nr. 1) was compleet, prima bedden en je miste eigenlijk niets. Buitenstopcontact was handig om onze e-bikes op te laden. Het enige wat wij als nadelig ervaarden was de (toegang tot) de locatie. De enige toegang met onze zware e-bikes was via de achterkant van het restaurant, tussen geparkeerde auto's door een haakse hoek om en dan gangetje van 50-60 cm? breed. Verder hoorde je ook binnen wel de muziek van het restaurant. Dus ga je met fietsen en/of voor stilte/rust dan is dit huisje niet de juiste keuze op het park. Maar verder was alles prima en hebben we (ook wel door het prachtige weer) een hele fijne midweek gehad op dit park. Mooi park met vriendelijk personeel in een mooie omgeving. Zeker aan te bevelen.

Genieten van het Bosbessenwoud
Door Johan Alferink op 03-05-2025

We waren (Mijn vrouw en ik met kinderen en kleinkinderen) voor het tweede jaar in de voorjaarsvakantie in het recreatiepark Beekbergen. Mooi park, mooie bungalows met goede voorzieningen. jammer dat juist in de week van april, toen het zo warm was, dat het zwembad laat open ging.
Het park is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving (Apeldoorn, Hoenderloo, Deventer, Zutphen, Loenen (Nationale Erebegraafplaats).
Het park ligt aan een wel erg drukke N788, maar daar merk je op het park weinig van. De omgeving leent zich uitstekend om te wandelen en te fietsen. Vooral met de hond wandelen in het 'Bosbessenwoud' aan de overkant van de N788 is een aanrader in april. Je kunt er uren lopen en je komt heel weinig mensen tegen. De ondergroei van bosbessen is schitterend om te zien eind april.
Als de kinderen en kleinkinderen volgend jaar willen, kiezen weer voor dit park
Johan Alferink