Laagsteprijsgarantie

Onderkomen
    Activiteiten

Teleurstellend huisje.
Door Jeannette op 28-03-2026

Een midweek in huisje 130 doorgebracht. Het huisje ligt mooi tegenover het centrum. Het huis moet luxe voorstellen. Echter waren de meubels in de woonkamer versleten en de bank doorgezakt. Er was geen aankleding op 1 schilderij na. Verder niets. De vloerverwarming deed het pas na 1.5 dag nadat wij hem continue op 24 graden had laten staan. Gewoon niet te doen. De keuken was prima , modern en compleet. De slaapkamers waren goed en de bedden lagen heerlijk. De douches waren goed. De toiletten spoelden soms niet gelijk door en beneden toilet rook naar urine.
De verlichting in de huiskamer is triest. 1 felle plafond lamp. 1 Staande lamp en een lompe lamp boven de eettafel die geen licht gaf.
Al met al niet de naam luxe waardig. Het park ligt aan zee en een natuurgebied. Verder vlak bij België. Met een auto is het leuk om de omgeving te verkennen. Op het park heb je alleen het centrum om ies te ondernemen maar restaurant was vroeg dicht.

Toplocatie!
Door v. Haaren op 13-02-2026

Mooi park, op loopafstand van zee en beschikt over een mooi en groot zwembad met verschillende glijbanen. Vanuit het park kun je de wandelend, per fiets of met een e-scooter de prachtige zeeuwse omgeving verkennen. wij zaten in een mooie 6 persoons lodge (nummer 945). Deze is heel rustig gelegen heeft 1 van de grootste tuinen met een mooi en groot grasveld.

top week end gehad
Door Fam Wassenberg op 03-11-2025

Leuk lang week end gehad op dit park. Mooie ligging dicht bij het strand.
Iedereen genoten van zwembad en indoor speeltuin en kleinkinderen genoten van ritje met elektrische groene jeep.
Lekker gegeten in restaurant met zeer vriendelijke behulpzaam personeel niet alleen in restaurant maar in hele park.
Onze twee tegenover elkaar liggende 6 persoons huisjes waren schoon en bedden opgemaakt.
Snap gezeur van sommige reviews niet. Wij waren zeer tevreden. Chapeau

Nooit meer Roompot voor ons
Door Dennis op 27-08-2025

Bij het Huisje wat we hadden was de bank kapot, gemeld en werd gezegd ja is bekend kunnen we niet oplossen, kastdeuren van de keuken hingen al alle kanten, beddengoed gescheurd, lichtschakelaar knettert bij aandoen. Slot van het huisje piepte(batterij op) 3 dagen op gewacht voordat opgelost werd, noodnummer niet te bereiken, bandje dat ze gesloten zijn.
Eten is wel goed bij restaurant als je uiteindelijk een keer geholpen word, hebben heel vaak (bijna altijd) bijna 45 minuten moeten wachten om geholpen te worden. En word van kastje naar muur gestuurd, moet je bij de balie vragen, loop je naar de balie moet je bij de ober vragen. Meerdere keren. En ik ben in Nederland op vakantie maar niemand kan hier Nederlands
Niet gewend van Roompot maar dit park kom ik niet meer

Aanrader!
Door Mara op 22-08-2025

Erg fijn verblijf gehad! Wij zaten in huisje 485, wat wel vrij achteraan zat. 10 minuten lopen naar het centrum en nog eens 10 minuten naar het strand. Het is aan te raden om dan een fiets te huren/mee te nemen. Huisje was schoon en netjes en ook nog best ruim. Leuk zwembad waar de kinderen (4 en 6) zich goed hebben vermaakt. Leuke animatie. Keer pizza gehaald bij de snackbar, was ook erg lekker. Keer in het restaurant gegeten, niet super bijzonder, maar wel lekker. Bijna al het personeel spreekt Engels, maar dat was voor ons geen probleem. Restaurant Piazza in Nieuwvliet is zeker een aanrader! Mooi restaurant met leuk speelgedeelte voor de kinderen. Speelboetderij Pierewiet en speel-en bunkerpark Groede Podium zijn ook leuk om te bezoeken.

Beach resort nieuwvliet bad
Door Steef op 13-07-2025

een heerlijke week gehad op beach resort nieuwvliet bad . Park ligt ontzettend mooi en huizen zijn top. Bijna al het Personeel spreekt geen Nederlands wat best vreemd is. Verder is het park vooral gericht op kleine kinderen . Voor tieners is er wat minder te doen. Geen groot speelveld waar ze samen kunnen komen of tafeltennistafels etc etc. Verder is alles ontzettend vroeg dicht zwembad 20.00 uur vinden wij behoorlijk vroeg.Een drankje na 21.30 op terras word lastig. Dan word er in gebrekkig Engels verteld dat je maar een drankje kan doen en zeker geen eten . Dat is wel jammer. Wij hebben een heerlijke week gehad maar er zijn wel wat verbeter punten met name in de service .