Laagsteprijsgarantie
4.2
OnvoldoendeScore uit
    Ruimte

Over Stelios Gardens

Ontsnap naar het zonovergoten Stelios Gardens, een oase van plezier op slechts een steenworp afstand van het schitterende zandstrand. Met zijn uitnodigende zwembaden en het bruisende strand vlakbij, belooft dit hotel onvergetelijke momenten onder de Griekse zon. Perfect voor waterliefhebbers en zonnebaders!

De ligging

Stelios Gardens ligt in het hart van Malia, een levendige kuststad bekend om zijn prachtige stranden en fascinerende archeologische sites. Het hotel bevindt zich op slechts 200 meter van een uitnodigend zandstrand en het stadscentrum is gemakkelijk te voet te bereiken, waardoor vakantiegangers kunnen genieten van lokale winkels, bars en restaurants. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, liggen de bezienswaardigheden zoals het Lychnostatis Museum en de Minoan Palace Malia binnen bereik. De dichtstbijzijnde luchthaven, Heraklion, ligt op ongeveer 32 kilometer afstand, wat zorgt voor een vlotte aankomst en vertrek.

Stelios Gardens biedt een scala aan faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel is recentelijk gerenoveerd en beschikt over comfortabele en stijlvolle kamers. Centraal in het aanbod staan de zwembaden; een verfrissend buitenzwembad compleet met een kinderbad, omgeven door gratis ligstoelen en parasols waar vakantiegangers kunnen relaxen en genieten van de zon. Daarnaast is er een snackbar bij het zwembad voor verfrissende drankjes. Voor meer actie biedt het hotel een fietsverhuurservice aan, waardoor de omgeving gemakkelijk te verkennen is. Verder is er gratis WiFi beschikbaar in het hele hotel, zodat vakantiegangers altijd verbonden blijven.

In Stelios Gardens kunnen vakantiegangers genieten van een breed scala aan culinaire ervaringen. Het hotel beschikt over een restaurant waar dagelijks een buffetontbijt en diner worden geserveerd, met opties voor halfpension. Voor snackliefhebbers is er ook een snackbar beschikbaar. Verfrissende drankjes zijn verkrijgbaar aan de gezellige hotelbar, waar u kunt ontspannen en socialiseren met andere vakantiegangers. Speciale dieetgerechten en snacks zijn op verzoek beschikbaar, wat zorgt voor een probleemloze eetervaring voor iedereen.

Vakantiegangers die Stelios Gardens bezoeken, kunnen profiteren van verschillende handige diensten zoals parkeergelegenheid en een luchthaventransferdienst tegen betaling. Het hotel is uitgerust om rolstoelgebruikers te accommoderen, wat zorgt voor een toegankelijke vakantie-ervaring. Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel, dus houd hier rekening mee bij het plannen van uw reis. Betalingen kunnen worden gedaan met de meest gangbare creditcards. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

De vakantiegangers zijn vooral te spreken over de goede verzorging en het heerlijke eten tegen een betaalbare prijs bij deze accommodatie. De ligging wordt als zeer goed ervaren, ideaal voor een zonvakantie. Ook de netheid van de appartementen, inclusief de aparte eetkeuken op de begane grond, wordt gewaardeerd. Families met jonge kinderen genieten hier volop, ondanks het gemis aan wat meer speelgelegenheden en een pierenbadje, wat ze echter al vooraf wisten. De responsiviteit op verzoeken, zoals het aanbieden van een topper voor een wat hard bed, toont de aandacht voor het welzijn van de vakantiegangers. Zo creëert Stelios Gardens een fijne vakantie-ervaring.

• Wisselkantoor

OnvoldoendeScore uit 7 reviews

Ruimte

Absoluut gewoon een 8!
Door Emmy van Sintmaartensdijk op 10-12-2024

Ik snap echt niets van de 4! Was allemaal prima verzorgd, je kunt er heerlijk eten tegen een goedkope prijs, ligging is heel goed! Wij hadden een appartement op de begane grond met een aparte eetkeuken, keurig! Het enige nadeel was dat eind juni er een grote groep Engelse jongens neerstreek en die hielden wel van bier bij het zwembad! M.i. mocht daar wel wat meer op gelet worden!

Tegenvaller
Door Maroescha Zirschky op 08-09-2024

wij hadden geboekt rechtstreeks bij het hotel in Mei toen we in Kreta waren.
Wij hadden geboekt van 31-8-2024 tot en met 09-09-2024.
Ze vroegen ons om contant te betalen zodat ze geen belasting erover hoeven te betalen.
Dit hebben wij in goed vertouwen gedaan, dit is een goede les, doe dit nooit!!!!
De eigenaar kwam op 8-9- 2024 bij ons om ons te zeggen dat we de kamer uit moesten omdat er andere mensen in moesten.
Ik had geen bewijs omdat wij in goed vertouwen contant hadden betaald.
Dus toen stonden we op straat.
Gelukkig dat de eigenaar van Bella Elana waar wij ook al jaren komen ons meteen heeft opgevangen, en ons een kamer aanbood.
Dat is pas service!
nooit meer Stelios Gardens voor ons.
Onvriendelijk personeel.

Tegenvaller.
Door Anoniem op 18-08-2023

Van te voren geïnformeerd welke kamer wij kregen, we kregen mooie foto's toe gestuurd. Daar aangekomen bleek het tegendeel. Spinnenwebben aan de muur, stinkend douche putje, vlekken op het beddengoed en de bedden waren ontzettend hard. Na dag 1 al last van onze rug. Dit aangegeven bij de gastvrouw en ze praatte door ons heen en kregen dus ook geen andere kamer. Klantvriendelijk kennen ze hier niet, voor ons nooit weer. Ligging is daar in tegen wel uitstekend.

Stelios Gardens

Prachtige kamer en fijne service
Door Iris op 30-05-2023

De tweekamer suite geboekt, prachtige nieuw kamers in een nieuw gebouw.
Bed was wat hard, maar na dit 's ochtends aangegeven te hebben kwam een vriendelijke schoonmaakster een topper brengen.
Onze familieleden hadden andere kamers verspreid over het complex, ondanks dat dit wat verouderd was waren ook zij zeer tevreden.
Eten is heerlijk, onze dochter (14 maanden) wordt lief behandeld en geniet van haar eerste zonvakantie.
Enige wat we miste waren iets meer speelgelegenheid en een pierenbadje voor onze dochter, maar dit wisten we van te voren. Deze vakantie geboekt nadat familie al geboekt had.

Tegenvaller
Door Hilbrand op 13-10-2022

Ondanks de goede ligging direct bij centrum (geen last geluid) is het complex niet d het kan vele malen beteratgene wat het presenteert via alle mooie foto's op de website.
Onze kamer leek wel 1 uit de jaren 60/70, oud en met een nare geur (afkomstig uit de douche). De douche(bak) kon je in staan maar daar is ook alles mee gezegd. Slecht onderhouden en vies. Personeel niet echt vriendelijk. Jammer Jammer

Helaas een tegenvaller
Door Mw I en B op 19-09-2022

Prachtig zwembad met heerlijke bedjes.
Daar is helaas ook alles mee gezegd. Kamer kwam niet overeen met de foto's op zoover. (Deze kamers waren er overigens wel.)
Wij hadden halfpension geboekt maar het eten s'avonds was vies, weinig en we mochten niet kiezen wat we wilde eten. De maaltijden die mensen geserveerd kregen die er voor betaalde zagen er heerlijk uit. Wij hebben besloten uiteten te gaan na 2 keer bij hun te hebben gegeten.
Airco is niet automatisch bij de prijs inbegrepen. Is 7 euro per dag.