Liften
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Loskade 1, 4331 HV |
Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg
Wij hebben een zeer matige high tea gehad. Alles werd direct op tafel gezet. Moesten steeds vragen om nieuwe thee doordat er niemand langs kwam. Ook het aanbod op de planken was zeer middelmatig. Bij zoete lekkernijen verwacht je geen plank bonbons. De soep was lauw. Ik zou hem niet aanbevelen.
Ben nadat ik goede ervaring had met andere Fletcher hotels erg teleurgesteld in dit hotel, kom hier ook nooit meer terug. Kleine lift kan echt niet in deze tijd.
Dat viel tegen. Comfort kamer geboekt waar je extra voor betaalt. Dat bleek een krappe kamer op de vierde etage. Onze vrienden waren ondergebracht op de tweede etage. Niet zo gezellig. De lift maakte een doordringende piepgeluid dat in onze kamer goed te horen was. Op ons verzoek voor een andere kamer werd afwijzend gereageerd, want dat zou de planning in de war brengen (?) De volgende dag was de lift buiten dienst. De kamer was ook niet vlekkeloos schoon. Aan de bedlampjes hing spinrag en zo te zien niet van een dag. Ook de ontbijtkamer was niet erg schoon. Al met al vonden wij het een teleurstellende ervaring gezien prijs/kwaliteit.
Kamer was erg klein en ondanks dat ik had bijbetaald voor een comfort kamer was er totaal geen comfort. Er paste nog geen stoel in de kamer
Voor de prijs echt schandalig. Ze wisten niks van 4e persoon.
3 dekBedden.
4e dekbed gewoon neer gelegd niet even opgemaakt.
Kamer niet conform foto’s.
Koffie app defect.
Geen airco.
Als je de ramen opent kan iedereen bij je binnen lopen.
Geen douchekapje.
Geen shampoo.
Geen koelkastje.
Vieze wc pot.
4 persoonskamer maar 2 volwassenen liggen op een slaapbank.