Laagsteprijsgarantie

6.8
VoldoendeScore uit 4 reviews

Prima maar zeker verbeterpunten
Door svdonker op 23-08-2023

Mooie camping midden in het bos. Wij hadden geluk met een ruime plek voor onze caravan ver bij de speeltuin en het centrale gedeelte vandaan. Want daar wil je, idd vanwege de ruimte en geluidsoverlast, echt niet staan. De luide muziekavonden vonden wij ook erg hinderlijk, dit past niet bij Huttopia. Verdere pluspunten:
- het meer is op loopafstand en erg mooi met helder water
- in de bosrijke omgeving kun je mooi fietsen, al is het vaak wel erg steil.
- het strand van Carcans Plage is prachtig
- de speeltuin van de camping vonden onze kinderen van 7 & 5 erg leuk
Minpunten:
- De weg naar het strand is met de fiets eigenlijk te ver (30min) zeker als het warm is
- het zwembad op de camping is veel te klein en ook niet altijd even schoon
- er is veel rumoer van de omliggende UPCA kampen
- het sanitair is schoon, maar er zijn veel te weinig toiletten en de douches zijn slecht

Matig voor NL gezinnen met caravan
Door EStarmans op 15-08-2023

In onze beleving was Huttopia voor goed kamperen in de natuur met goede basisvoorzieningen (goed sanitair/ eenvoudig zwembad) en ruimte. Hier krijg je nog een portie herrie erbij cadeau. Is het niet de muziekavonden van de camping zelf, dan heeft de buur camping wel weer een avondje met veel lawaai in petto. En dat allemaal tot 23.00, alle natuur geluiden weg en helaas was het regelmatig om niet aan te horen.
En dan de ruimte waarvoor Huttopia staat… Plekken hebben geen afscheiding, dat is niet erg. Maar daardoor oogt het massaal en (nog erger) mensen lopen over je plek en zelfs gewoon onder je luifel door (gesproken vanuit de staanplekken rondom de centrale plaats). Dit is helaas meer norm dan afwijking.
Hierdoor heb je geen rust of privacy op deze camping.
Ondanks dat je in een bos zit, weinig tot geen schaduw..
Camping houdt van rijen. Rijen voor de wc, voor de douche, voor af te wassen, voor je brood te halen.....

Leuke gezellige camping.
Door Evelien Schurink op 12-08-2023

Camping in de (naald) bossen, mooie plaatsen. Gezellig midden terrein. Onze dochter van 13 heeft een hele leuke tijd gehad op de camping. Veel kinderen en jeugd. Mooi meer en dichtbij de zee. In het wat rustigere gebied. Goede en schone sanitaire voorzieningen. Leuk dat er veel verschillende nationaliteiten op de camping was.

Camping was minder rustig dan verwacht.
Door Fam. de Haas op 05-07-2023

Omdat het een natuur-camping is hadden we verwacht dat het rustiger zou zijn. Het is een prachtige camping in een dennenbos met natuurlijke (geen strak omlijnde) plekken. Niets op aan te merken, het personeel is behulpzaam en zeer vriendelijk. Het sanitair was ook schoon en netjes. De ligging van de camping is top, vanaf de camping kun je lopend naar het meer en de atlantische stranden zijn ook lekker dichtbij.
We stonden hier in het voorseizoen met het idee dat het dan rustig zou zijn, maar dat viel erg tegen. Er waren behoorlijk wat (vnl duitse) gezinnen met kinderen in de leeftijd variërend van 0-12 jaar. Daardoor was de camping erg rumoerig en alles behalve rustig. Erg jammer.
Er zou WiFi zijn op de camping, maar dat was alleen in de buurt van de receptie of bij de bar/snack (die in juni alleen in het weekend open is). Er was jammer genoeg ook bijna geen GSM signaal, dus dat was ook geen oplossing… Ik kom hier niet meer terug.