Laagste prijsgarantie

Ruimte
    Natuur

Servus
Door Ron op 07-03-2025

Onze vakantie bij de BauernLodge was fantastisch. Samen met onze twee kinderen genoten we van de rust, natuur en de prachtige accommodatie. Hoogtepunt was een magische fakkeloptocht door de besneeuwde bergen.
De gastvrijheid van Chris en Ingrid is geweldig. Ze zijn ontzettend vriendelijk en zorgen ervoor dat iedere gast zich meteen thuis voelt. We komen er al jaren en het blijft een fantastische omgeving voor skiërs, wandelaars en natuurliefhebbers in ieder seizoen. We kijken alvast uit naar ons volgende verblijf!

Wauw - wat een knus en huiselijk appartement
Door Esther op 28-01-2025

Wat een sfeer, gezelligheid en ruimte. Knusser en gastvrijer bestaat niet. Complimenten voor de eigenaren van de BauernLodge; zij geven de verhuur van een appartement een andere dimensie. Het appartement is ontzettend schoon, heel mooi en huiselijk ingericht, er is aan alles gedacht. Bij de BauernLodge voel je je echt welkom en dan welkom met een hoofdletter W. Wij hebben één week doorgebracht in appartement Gehrenspitze en dat was een feestje!

Super bij Chris en Ingrid
Door Fam. de Ruiter op 30-12-2024

Wat een fantastische week! We hebben zo genoten van de gastvrijheid, borrelen in de Stube, de fakkeltocht en het marshmallow kampvuur… enorm hardwerkende en zorgzame eigenaren! Tot volgend jaar!

Winter Wonder Land🎄⭐️🥰🎿🥳
Door Familie de Ruiter op 30-12-2024

Wat hebben we weer genoten! Verwennerij alom; borrelavond in de Stube, fakkeltocht, marshmallows bij kampvuur... Hardwerkende en super zorgzame gastheer en gastvrouw. Tot volgend jaar!!!!!!!!

Sprookjesachtige witte Kerst🥰🎄⭐️
Door Familie de Ruiter op 30-12-2024

Het was weer fantastisch! Zulke lieve en hardwerkende mensen! Een borrelavondje in de Stube, een fakkeltocht en marshmallows roosteren boven een kampvuur. Niets is te gek... Alles om de gasten in de watten te leggen. We hebben genoten en tot volgend jaar!

Een dikke 10!
Door Renee op 16-12-2024

En een woord geweldig! Wij blijven terugkomen en genieten bij jullie! Liefs