Over Boetiek Hotel BonAparte – Lochem
In Gelderland bij Barchem ligt Boetiek Hotel Bonaparte - Lochem. Een verblijf hier is zeer compleet met de beschikking over een zwembad, fitness en kleine sauna. In het bijbehorende restaurant kun je prima dineren. Er is een mogelijkheid om fietsen te huren bij het hotel. Vanaf het hotel kun je meerdere wandel- of fietsroutes volgen.
Tijdens hun verblijf hebben vakantiegangers vooral genoten van de hartelijke ontvangst en de vriendelijkheid van het personeel in het hotel. De kamers werden als netjes en schoon beschreven, met een aantal die zelfs een prachtig uitzicht op de tuin boden. De heerlijke bedden zorgden voor een goede nachtrust. Het ontbijtbuffet en de diners werden meerdere malen geprezen om hun kwaliteit, waardoor het culinaire aanbod zeker een hoogtepunt vormde. Een aantal vakantiegangers benoemde ook de gezellige sfeer van het hotel, wat bijdroeg aan een aangenaam verblijf. Bovendien werd de locatie gewaardeerd vanwege de gemakkelijke toegang tot natuurlijke schoonheid, ideaal voor wandel- en fietstochten.
Airconditioning
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Lochemseweg 37, 7244 RR |
Boetiek Hotel BonAparte – Lochem
Kamer erg gedateerd. Kast sloot niet en oude niet erg fris ogende vloerbedekking. In badkamer geen plankje of ruimte om een toilettas neer te zetten. Ook hier en daar schilderwerk nodig (kale trapleuningen, kozijnen op de kamer ook erg kaal). Bij het uitchecken werd echter vermeld dat de kamers gerenoveerd gaan worden en dat er reeds een paar kamers gedaan zijn.
En let op: de kamers worden niet elke dag opgeruimd/gezogen. En dus ook niet elke dag schone handdoeken - daar moet je dan zelf voor naar de receptie. Personeel was aardig. Maar als je 's avonds vrij laat het diner gebruikt en er nog weinig gasten in het restaurant zitten, gaan ze wel klieren met elkaar waardoor ze weinig oog meer hebben voor de gasten.
Verder vonden wij het storend dat het personeel met het eten vanuit de keuken door de lobby moeten lopen om in het restaurant te komen.
Met 4 vriendinnen in 2 ruime kamers naast elkaar met tuinzicht. Nette kamer met een leuke goodiebag op tafel. Heerlijke bedden. Heerlijk ontbijtbuffet en 2 x prima diner. Vriendelijk behulpzaam personeel. Wij hadden een arrangement. Een dikke pluim voor dit leuke hotel!
Kamer is klein, kon ook geen andere kamer boeken. Blijkt dat ik al een soort van upgrade gekregen, medewerkster receptie durfde het niet te zeggen.
Ik kon nog bijbetalen 20 euro pp per nacht voor een upgrade.
Bij het ontbijt aanvang 8:00 uur zaten de dames buiten te roken en wij konden wel het buffet vinden, maar waar is de koffie?
Die moet je bij binnenkomst al meenemen.
Er zaten vieze spetters op de badkamer tegels en dacht is zeker kapot, maar met mijn vinger er langs ging het toch weg.
Stofzuigen doen ze niet, want het bij aankomst ligt er draad op de vloer en ligt er nu nog. Je besteld twee bier en dan krijg je kleinere glaasjes, terwijl ze net de lege glazen meenam. Erg amateuristisch
Alle tafels vol, maar geen barman! Erg amateuristisch.
Drie gangen menu is beter dan de vier gangen van de chef! Smaakloos voorgerecht, soep was lekker, alleen vreemd dat de ene carpaccio als voorgerecht krijgt, hoofdgerecht koude kipfilet
Samen met zus en schoonzussen een heerlijke weekend beleefd. Supervriendelijk personeel en fantastisch gegeten.
Een echte aanrader
Het is een gezellig hotel, ligt wel aan een doorgaande weg maar aan de tuinkant heb je hier weinig last van. Toen wij er waren waren de gasten voor 90% 70-plussers.
Temperatuur van het zwembadje was wat aan de lage kant. Kleine sauna.
Vanuit het hotel fiets/wandel je zo het bos in.
Menukaart is erg beperkt en ondanks een geboekt 3 gangendiner tijdens ons verblijf moet er voor bijv patat bijbetaald worden.
Wil je scholfilet E 4.- extra, biefstukje E 6.- extra …
Kamers zijn netjes en keurig schoon, vriendelijk personeel.