Laagste prijsgarantie

Activiteiten
    Onderkomen

Over Bonaire Village

De Ligging

Belangrijk om te weten is dat onze pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving. Voor specifieke aanvragen betreffende mobiliteitsbeperkingen staan we echter klaar om gedetailleerde informatie te verstrekken en te kijken hoe we aan uw wensen kunnen voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Telefoonnummer

Activiteiten
    Onderkomen

vakantie Bonaire
Door Jeannette Gaasendam op 18-03-2024

we hebben een prima vakantie gehad, de beheerders waren behulpzaam en aardig.
jammer dat er tussendoor geen schoonmaak is als je langer als een week verblijft, wel werd er schone lakens en handdoeken verwisseld.
En helaas was er in ons appartement geen goeie veger en blik en een veger om het zelf even bij te houden .
En de pannen waren niet goed voor inductie koken, we hebben 1 nieuwe pan gekregen maar de andere is niet vervangen.
Er waren wel verschillende punten wat na gekeken moest worden zoals combimagnetronaansluiting zat los waardoor de die soms het niet deed en wat deuren slijten aan.
Het lijkt ons dat er meer gecontroleerd moet worden of alles nog klopt.

Fantastisch. We gaan zo weer
Door Bert Leurs op 11-03-2023

Prachtig aangelegde klein park. Erg rustig

Voor herhaling vatbaar, maar punten op de i
Door N. Tamis op 25-11-2019

Appartementen zijn super. Netjes compleet. Park ziet er oké uit. Is nog in volle aanbouw.
Zwembad is slecht. Alleen de eerste paar dagen in kunnen poedelen. Afgelopen dagen is het een groene groentesoep. Daar kan je niet in zonder risico voor je eigen gezondheid. Beter beheer kan zoiets snel oplossen. Verbeterpuntje.

Tot de volgende keer
Door Kees op 05-07-2019

Mooi nieuw complex met gunstige ligging op de wind voor verkoeling.
Wel iets te ver lopen naar centrum, maar voor een optimale verkenning van eiland toch altijd een auto nodig.
Goede haal en wegbreng service.
Voldoende schone handdoeken en lekker zwembad voor zonnen of verfrissende duik.
Doordat deel van de accommodatie ook lange termijn verhuur heeft is het niet te toeristisch.
Prijs kwaliteit prima op orde.
Zou volgende keer weer boeken hier.

Perfect
Door Peter Wuyster op 27-06-2019

Fijne locatie en een fijn appartement met alles ruim voorradig prima bedden.

Geweldige tijd gehad.
Door Lizette van Neijenhoff op 27-05-2019

Ik heb dit huisje gehuurd samen met 2 vriendinnen voor een periode van 5 maanden. We liepen stage op Bonaire. Het is een heel fijn huisje. We hadden ieder een eigen slaapkamer en er waren 2 badkamers. Dus ruim voldoende voor ons drietjes. Het huisje ligt goed gelegen, wel hadden we scooters gehuurd, maar dat is sowieso wel handig als je in Bonaire verblijft. Alles ligt wat verder uit elkaar. Het is een rustig park met een mooi zwembad. Soms was het zo rustig dat we het zwembad voor ons alleen hadden. We hebben een heerlijke tijd gehad in Bonaire en in ons een huisje. Het was voor ons echt een thuis.

• Bloozz Resort Bonaire

€ 822

Bloozz Resort Bonaire

BonaireBonaireKralendijk

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Bonaire Fun Appartementen

€ 768