Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Koudekerkseweg 10, 4373 RE |
Minicamping Biggekerke
Hier gestaan met Hemelvaart Heel fijn dat er vlonders te gebruiken waren bij de plek zodat je droge voeten hielt!
Vond de speeltoestellen en fietsjes aan vervanging toe, ook het sanitair vonden wij gedateerd en niet altijd even fris (vieze wc borstels).
Voor een paar dagen prima, maar voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Wij hebben een schitterende vakantie gehad op Innerduin.
Leuke lieve mensen , er werden leuke dingen georganiseerd zoals fietstocht, avond uit eten in de recreatiezaal,heel gezellig.
Heerlijk fijne rustige camping, sanitair super schoon.
Camping mooi aangelegd,grote plaatsen en gras mooi kort.
Honden uitlaat plek naast de camping..
Supermarkten bijna om de hoek.
Eigenaren vriendelijk.
Wij komen zeker terug .
Hele fijne en vriendelijke camping. Zijn al veel keren geweest. En gaan nog vaker.
Centraal gelegen, op slechts 4 minuten fietsen van het prachtige strand en op 3 km afstand van Zoutelande. Ruime kampeerplaatsen, zeer schoon sanitair, en een mooie gemeenschappelijke ruimte met wasmachine, koelkast en diepvries.
Wat een fijne plek om te verblijven en heerlijk centraal gelegen. Je bent met de fiets zo op het strand of in Middelburg.
De camping is van alle gemakken voorzien. Voor degene die met een kleine tent kamperen is het op een koude avond prima zitten in het overdekte speel-/ kook-/afwasgedeelte.
Ook het sanitair is brandschoon. Maakt niet uit op welk moment van de dag je er bent.
Voor de oudere kinderen is er een tafeltennistafel en voetbaltafel.
Wij hebben enorm genoten en komen zeker nog eens terug.