Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Luiten Ambachtstraat 28, 4944 AT |
Hoeve de Bonte Kraai
Wat een heerlijk verblijf, de rust, de ruime plaats, het vele groen, en de privacy, wij hebben genoten,
Zijn zeker van plan om terug te komen
Vrgrt HaRi
Wij hebben met veel plezier, mede door het mooie weer, met onze caravan op deze prachtig aangelegde camping gestaan. De plaats was ruim. De goed schoon gehouden toiletten en douches zijn ondergebracht in de vroegere boerderij. Deze heeft een groot overdekt terras en lijkt ook wel de functie van trefcentrum in het dorp te vervullen. De camping ligt in de nabijheid van enkele snelwegen en is daardoor als uitvalbasis uitstekend geschikt voor een bezoek aan o.a. Dordrecht, de Biesbosch en de Loonse- en Drunense duinen.
We hebben er 4 nachtjes overnacht met een camper.Super nette mooie en schone camping.Erg vriendelijke behulpzame eigenaars echt SUPER allemaal.Mooie grote ruime plaatsen,alles netjes en schoon.Prima plaats om je hond mee te nemen,wij haddden onze pup bij ons ging perfect ruime gelegenheid om hem uit te laten en spelen.
Prachtige ingedeelde en verzorgde camping in voor ons te landelijk omgeving. Santair was keurig, alleen wel jammer dat dit ondergebracht is in oude boerderij. Daardoor steeds langs terras en door de receptie voor sanitair bezoek, voelt onprettig. Maar in tegenstelling van andere kampeerders was de ontvangst koel afstandelijk en niet intresse in de gast. Dit zelfde ondervond onafhankelijk van elkaar ook een andere kampeergast. En een terras bezoeker had dezelfde mening in de bewuste week. We misten bij eigenaresse de brabantse gezelligheid.
Super gastvrije eigenaren, mooie plekken, heel net sanitair, mooie omgeving, velden keurig bijgehouden, gezellig terras, rustige ambiance, heerlijke eigen gebakken appeltaart en op vrijdag frietdag voor de campinggasten.. wat moet ik nog meer zeggen. Voor ons dichtbij huis maar toch geheel andere omgeving. We komen vaker terug.
Mooi om te fietsen in de omgeving, je zit zo in de Biesbosch. Route verkrijgbaar op de camping..