Laagsteprijsgarantie

Helleweg 8, 4326 LJ

De Zeeuwse Kust

8.5
FantastischScore uit 7 reviews

Fantastisch! Met een paar kleine minpuntjes✨
Door Ilse op 13-08-2025

Wat een parel! Het interieur straalt Ibiza-vibes uit en de grote binnen- en buitenspeeltuinen zijn fantastisch. Onze dochter van 3,5 kon overal spelen, terwijl wij ontspanden met onze baby van 3 maanden. Het hotel ligt tegenover het restaurant en zwembad, heeft leuke winkeltjes en een uitgebreid ontbijtbuffet met goed eten.
We waren er in de bouwvak, waardoor de prijs hoog was (€350 per nacht incl. ontbijt). Het zwembad voelt wat krap en benauwd, met weinig zitplek, en het splashpark buiten is alleen via het zwembad bereikbaar. De digitale sleutel en gezichtsscan zijn modern, maar de wifi werkt niet altijd goed.
Het strand ligt op loopafstand, zelfs voor ons, en was verrassend rustig bij 30 graden. De strandtent is comfortabel en ook het restaurant ’s avonds voelt nooit druk door de ruime opstelling. Een topbestemming voor gezinnen, met vooral in het hoogseizoen een stevig prijskaartje.

Genoten!
Door Renske op 04-08-2025

We boekten last-minute een hotelkamer voor 6 personen (we waren met 4). Na het lezen van reviews en het weerbericht wilden ik bijna annuleren, maar gelukkig heb ik dat niet gedaan. Vooraf kun je de app van het park downloaden: ideaal om je kenteken in te voeren, foto's voor toegang tot zwembad en binnenspeeltuin toe te voegen en direct je kamer binnen te gaan. De hotelkamer was netjes schoon, ruim genoeg voor onze zoontjes van 3 en 6 om te spelen, en werd dagelijks gepoetst en handdoeken werden vervangen. Elke ochtend ontbijtbuffet, goed verzorgd. Er is genoeg te doen op het park, de kinderen hebben zich geen seconde verveeld. Het terras bij de speeltuin is perfect en ook het zwembad is erg leuk en uitgebreid met een wildwaterbaan, waterparkje buiten en diverse glijbanen waar ook peuters zelf vanaf kunnen. Parkeren bij onze kamer was ook ideaal. Het was top!

Rustig/saai
Door Leontine op 21-07-2023

Ik verbleef in hotel. Mooi verblijf maar ook wat minpuntjes. Weer zat niet erg mee waardoor binnen zitten ook nodig was. In de horeca beneden is het erg donker. Ik vind dat onprettig. Animatie vooral gericht op kleintjes. Heel veel Duitsers. Ondanks hoogseizoen vond ik het erg rustig/ saai op het park. Wel heel mooi park. Ik zou voor de volwassenen meer bieden. Muziek en levendigheid. Eten in horeca duur. Niet zo heel goed prijs/kwaliteit.

Super overnachting
Door W. Breedveld op 04-03-2023

Genoten, echt een top hotel!. Bij aankomst bleek ik een verkeerde dag geboekt te hebben wat bij de receptie gelijk is opgelost. Hotelkamer enorm groot super mooi, bedden sliepen heerlijk. Zwembad, kinderbios en indoor speeltuin super handig en leuk. Ouders kunnen daardoor ongestoord eten terwijl de kids aan het spelen zijn. Uiteten geweest en dat was echt heel goed. Ontbijt viel wel tegen was heel druk en daardoor ook te weinig broodjes. Je loopt echt zo naar het strand toe. Dikke aanrader

Geen 5 sterren
Door Nen op 10-08-2022

We verbleven in het hotel. Fijne sfeer, schone en ruime kamers, heerlijke airco. Ze mogen zuinig zijn op de montere dame van de schoonmaak, die begrijpt het!
Er miste wel bestek en de douche was afwisselend warm en koud. Ook waren er lampjes stuk in de kamer.
Qua animatie vooral gericht op jongere kinderen, voor oudere kinderen een aanfluiting.
Het restaurant heeft een paar goede medewerkers. Verder gaat er weinig vanuit.
Ontbijt tot 10.30 uur en om 10.40 uur word je weggestuurd omdat ze alles klaar moeten maken voor de lunch..
1x moesten wij ruim een uur wachten op het diner ivm drukte/ziekte (wat van te voren aan had kunnen worden gegeven). Ook is het teveel moeite voor de keuken om na 21.00 uur een bittergarnituur te serveren. Echt een gemiste kans want je kunt er gezellig zitten en lekker eten.
Al met al is het zeker geen 5 sterren waard.
Je kan er zoveel meer van maken! Dat verdient het park!

Een echte aanrader
Door Marjan op 12-04-2022

Met z’n 2en heerlijk genoten! We hadden de luxe tweepersoonssuite geboekt en het was enorm luxe. Er was een ruime badkamer met een infraroodcabine en bubbelbad. Zo’n fijne sfeer, een heerlijke relax gevoel. Super uitgebreid ontbijtbuffet met allerlei lekkere dingen. S’avonds hebben heerlijk gegeten in het restaurant, ook enorm veel keuze en het was heerlijk. Alles heel schoon en netjes, een echte aanrader!