Laagste prijsgarantie

• Wasmachine

Sleedoornweg 29, 3886 MS

De Reebok

9.2FenomenaalScore uit 469 reviews

Deze camping verdient een oorkonde!!
Door Hannie Willemen op 07-10-2024

De schoolvakanties waren allemaal ten einde, dus verzekerd van rust op een camping! Wij besloten nog 1 week in het najaar ertussenuit te gaan, dus gereserveerd bij deze camping vanwege de omgeving. De aankomst was al overweldigend, wat een opgeruimde, onkruidvrije oprit, goed verzorgde dierenweide met geitjes, bokjes en alpaca’s. Aan de andere zijde idem dito een pluimvee gedeelte. Ontvangst was zeer vriendelijk en alles goed geregeld. Prachtige ruime standplaats met wijdse blik. Sanitair is werkelijk subliem! Alles heel schoon en heerlijke ruime douches met mengkraan. Zelfs vloerverwarming en daar hebben we nog van kunnen genieten op onze 2 laatste dagen, die koud en regenachtig waren. Luxe alom! We hadden er nog een halve week bijgeboekt, niet alleen vanwege het mooie wandel-en fietsgebied, maar ook om de camping met de vriendelijke eigenaren.
Huub en Hannie Willemen

Ongelofelijk mooie camping. Sanitair is als thuis.
Door Blom op 09-06-2024

Een 5 sterren camping. Geweldig!!!

Prima camping, een echte aanrader!
Door Chiel & Brigit op 08-06-2024

We zijn een meerdere jaren op deze fijne rustige camping geweest. Deze heeft een prachtig verzorgt gazon en een mooi sanitairgebouw, welke 2 keer per dag perfect wordt schoongemaakt. De vriendelijke eigenaren geven je een gevoel echt welkom te zijn.

Prachtige camping, herrie bij buren
Door Nico van Maarseveen op 31-05-2024

Heerlijke camping. Royaal en schoon sanitair, ruime plekken en prachtige omgeving. Wij zijn er nu vijf keer geweest.
Minpuntje, we hadden twee keer de pech dat de buren een brulfeest hielden van 22.00 uur tot 24.00 uur. Keihard meeblerren met Jan Smit enzo. Je moet er van houden.

Van ons een 5/5
Door Jos Geys op 29-05-2024

Vriendelijke ontvangst door eigenaresse. Zeer groot goed onderhouden grasveld met ruime plaatsen. Alle plaatsen hebben een kunstgrasmat onder de luifel. Sanitair is verwarmd en zeer proper. Grote overdekte fietsenstalling met oplaad mogelijkheid voor elektrische fietsen. Een mooie kinderboerderij met verscheidenheid aan dieren. Wi-Fi werkt behoorlijk. Door de nabijheid van de stallen is er soms een heel lichte geur maar da's natuurlijk normaal op een actieve boerderij. Enige minpuntje is de nabije buur die soms 's morgens met zware machines begint te rijden.
Tip1: misschien voor campers een soort van verharding voorzien achter de kunstgrasmat om bij het manoeuvreren schade aan de ondergrond te voorkomen.
Tip2: misschien een loosplaats voor grijs water voorzien voor campers die geen eigen afvoerdarm bij hebben en dus niet kunnen lozen in de afvoer op de staanplaats.

Mooie camping.
Door HENK Jonkers op 28-05-2024
Alleen gereisd

Mooie camping met heel ruime plaatsen,goed onderhouden, sanitair heel schoon. Zeker om nog eens teug te komen. Mijn kleinkinderen hebben zich ook goed kunnen vermaken. Vooral het wndelingetje met de alpacaas vonden ze geweldig.