Laagste prijsgarantie

8FantastischScore uit
    Ruimte
    Natuur

Over TIME TO SMILE Tassos

Tassos Appartementen, een juweeltje vlakbij het strand en ideaal voor liefhebbers van zon en zee. Met een verfrissend buitenzwembad en het strand op steenworp afstand, biedt dit complex alles voor een ontspannen vakantie. Duik in het zoetwater zwembad of luier op het kilometerslange zand-/kiezelstrand. De perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie!

De Ligging

Tassos Appartementen ligt in het hart van Acharavi, op slechts 100 meter van een prachtig strand en 150 meter van het levendige centrum. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik, van winkels tot restaurants en bars. Voor verder verkennen liggen de bushalte en diverse verhuurmogelijkheden op slechts 200 meter afstand. De nabijheid van de luchthaven Ioannis Kapodistrias, op 36 kilometer, maakt reizen gemakkelijk en zorgt voor een zorgeloze vakantie.

Tassos Appartementen biedt een scala aan faciliteiten om je verblijf zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Het complex beschikt over een prachtige tuin waar je kunt ontspannen en een verfrissend buitenzwembad met zoetwater, afhankelijk van het weer. Voor je gemak zijn er ligbedden en parasols bij het zwembad, zodat je optimaal van de zon kunt genieten. Naast de 22 comfortabele accommodaties, kun je gebruikmaken van gratis WiFi in alle openbare ruimtes, een bibliotheek en diverse services zoals een doktersservice en was-/strijkservice tegen betaling. Met de parkeermogelijkheden op het terrein en de fietsverhuur heb je alle vrijheid om de omgeving te verkennen.

Hoewel Tassos Appartementen zonder maaltijden wordt aangeboden, hoeft je je geen zorgen te maken over je culinaire behoeften. Het complex beschikt over een gezellige bar waar je gedurende de dag terecht kunt voor verfrissende drankjes. De nabijheid van het centrum van Acharavi betekent ook dat je een grote verscheidenheid aan restaurants en bars op loopafstand hebt, waar je kunt genieten van zowel lokale als internationale gerechten.

Bij Tassos Appartementen is parkeren op het terrein mogelijk, ideaal voor vakantiegangers die graag met de auto komen. Houd er rekening mee dat sommige services zoals de doktersservice en was-/strijkservice tegen betaling zijn. Het complex accepteert de meest gangbare creditcards, waaronder Visa en MasterCard, wat het regelen van betalingen eenvoudig maakt. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

Ruimte
    Natuur

Matig/karig
Door Paula op 11-06-2025

Net terug uit Acharavi waar we in Tassos Appartments verbleven. Wat vonden we van de accommodatie? Eerst de positieve punten: geweldige douche!! En het balkon was ook prima. Zwembad was fijn. Prima airco.
Het was duidelijk dat het het complex nog maar net open was. De keuken was modern, maar totaal karig ingericht ... 2 messen/vorken/lepels/lepeltjes, 2 borden/2 diepe borden, 2 waterglazen/gewone glazen. Wat pannen, geen keukengerei, geen broodplank/broodmes. Die laatste items kregen we nadat we erom hadden gevraagd.
Bed was prima, maar geen nachtkastjes (toch wel handig), geen stoelen in het appartement, geen gordijntje voor het keukenraam.
Gebruiksaanwijzingen voor de combi magnetron/oven en tv ontbraken. Nooit kunnen ontdekken hoe de ovenfunctie werkte.
De eigenaren van dit complex zouden eigenlijk een keer een weekje in zo'n appartement moeten zitten om één en ander zelf te ervaren
Kortom een score van 8 is zeker overtrokken!!

Appartement Tassos
Door Xxxx op 29-08-2023

Mooi dicht bij het strand en op redelijke loopafstand van het centrum. Wij zaten in een wat verouderd appartement maar het voldeed.

Iettewat old-fashioned appartment
Door Paulien op 31-05-2023

We hadden een appartement dat aan het zwembad grensde. Qua ligging dus perfect. De inrichting van het appartement was echter redelijk old-fashioned. Een hele kleine douchebak (60x60) met een plastic douchezeil dat niet helemaal tot de rand van het bad kwam. Na het douchen was de douche behoorlijk nat (en dat terwijl de toilet zich in dezelfde ruimte bevond). In 2024 zou er gerenoveerd worden. Voor ons appartement betekent dit een grote kwaliteitsvooruitgang!
We kwamen laat op de avond aan en een receptie konden we niet vinden. Een passerend stel gaf aan dat we ons konden melden bij de barkeeper. Die belde met de eigenaar en uiteindelijk bleek dat de sleutel op de deur zat en dat er waarschijnlijk een briefje in de ruimte hing, die de receptie bleek te zijn. Misschien is "reception" op de muur schilderen al voldoende. De receptie was zolang wij zijn geweest nooit open geweest. Persoonlijke aandacht voor de gasten ontbrak daardoor.

TIME TO SMILE Tassos

Mooi vakantie complex op prima locatie
Door Helma op 12-10-2022

Wij boekten onze Tassos accomodatie via Vakantie.nl, wat heel soepel en correct verliep. Het is een mooi en rustig complex vlakbij de zee. Let op: geen zand maar keien. Stadje is op 10 min afstand met voldoende winkels, supermarkten en restaurants. Aan de boulevard kun je heerlijk aan zee eten in een van de gezellige restaurants. Het huisje was prima, met uitzondering van de badkamer, die verkeert echt in deplorabele staat, na het douchen kan hier prima het WK waterpolo worden georganiseerd.
Ondanks dat we er in het late na-seizoen waren, was de sfeer nog steeds ‘zomers’.
Vriendelijke en behulpzame eigenaar en personeel. Veel poezen en katten op het park, daar moet je wel van houden… Wij vonden het enig!

Heerlijk vakantie parkje kleinschalig
Door Nel op 19-07-2022

Een heerlijk kleinschalig parkje, zeer groen en netjes. Appartementen netjes schoon en alles aanwezig wat je nodig hebt. Heerlijk rustig zwembad met poolbar. Vlakbij strand met geweldige tentjes om te eten.
De eigenaar en familie is zoo gastvrij! Echt geweldig, en ieder verzoek wordt ingewilligd. Nooit zulke gastvrije mensen op vakantie meegemaakt. Dit is absoluut een aanrader!

De lokatie mooi en dicht bij het strand.
Door Els op 23-06-2022

We hadden een 3 kamer appartement gehuurd. Boven een slaapkamer en beneden een slaapkamer. De 3e kamer was een piepklein gangetje waar een aanrechtblokje stond. Geen tafel of stoel binnen. Koffiemachine was ook niet aanwezig. Die kregen we de dag erna wel. De receptie is maar 1 uurtje per dag geopend. Het meisje aan de bar onvriendelijk en ondeskundig. Het beddegoed mocht ook wel eens vernieuwd worden. Er lag een vieze wollen deken op bed die nog van voor de oorlog dateerde.

• Century Resort

€ 429

Century Resort

GriekenlandCorfuAcharavi

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Villa Yannis

€ 316