Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 10
Adresgegevens | Scheulderdorpsstraat 95, 6307 PB |
Logeren bij Laura
Een week gebleven in het bakhuis, heerlijk koel verbleven! Prachtige omgeving en mooie fiets en wandelroutes.
Wat een oprecht vriendelijke, warme mensen! Zeer hartelijk ontvangen en contact tijdens ons verblijf (10 dagen). Huisje keurig schoon betreden, sfeervol, modern ingericht, van alle gemakken voorzien! Kortom: een prima uitvalsbasis om het heuvelland te (her)ontdekken. Echt een aanrader!
Een paar dagen gelogeerd in dit fantastische vakantieverblijf.
Heerlijk ruim en schoon.
Je wandelt zo de natuur in.
En niet onbelangrijk, een vriendelijke en gastvrije ontvangst!
Net thuis van een weekje Logeren Bij Laura. We hebben enorm genoten. Een prachtig brandschoon huisje en een super aardige gastheer. En de omgeving is ronduit geweldig. Echt een aanrader!!
Een week een huisje gehuurd bij Logeren bij Laura in Scheulder. Wat een fijne plek. Knus huisje, groot genoeg voor 2 personen (huisje A) met alles aanwezig wat je nodig hebt. Heerlijk bed met een nette badkamer op de eerste etage, beneden zitje en keukentje en toilet. Huisje rustig gelegen op het erf bij Roland met een zitje buiten en een gezellige overkapping met picknicktafel. Vanuit het huisje loop je via een stukje weiland zo het bos in waar je prachtige wandelingen kunt maken.
Even verderop ligt een kleine brasserie waar je lekker kunt eten. Vanuit de brasserie zijn ook mooie wandelroutes uitgezet ( goed en duidelijk beschreven) waardoor we heel wat mooie nieuw plekjes hebben ontdekt. Al met al een heerlijke vakantie week gehad!!!!!!