Laagste prijsgarantie

Ruimte
    Natuur

Heerlijke vakantie in Limburg
Door Nelly en Rien van Sprundel op 02-11-2024

Een week een huisje gehuurd bij Logeren bij Laura in Scheulder. Wat een fijne plek. Knus huisje, groot genoeg voor 2 personen (huisje A) met alles aanwezig wat je nodig hebt. Heerlijk bed met een nette badkamer op de eerste etage, beneden zitje en keukentje en toilet. Huisje rustig gelegen op het erf bij Roland met een zitje buiten en een gezellige overkapping met picknicktafel. Vanuit het huisje loop je via een stukje weiland zo het bos in waar je prachtige wandelingen kunt maken.
Even verderop ligt een kleine brasserie waar je lekker kunt eten. Vanuit de brasserie zijn ook mooie wandelroutes uitgezet ( goed en duidelijk beschreven) waardoor we heel wat mooie nieuw plekjes hebben ontdekt. Al met al een heerlijke vakantie week gehad!!!!!!

Genoten
Door Bakker op 30-08-2023

Met kind van 2 jaar 'gelogeerd'. Super compleet ingerichte huisjes. Service top. Kinderen kunnen lekker spelen op het erf. Enige nadeel misschien is dat wij het 2 persoons huisje hadden, zit geen deur naar de slaapkamer waardoor ouders 's avonds wel stil moeten zijn, daarom het babybedje in de badkamer geschoven, dit past prima!

Heerlijk comfortabel huisje
Door Annemieke op 29-01-2023

Wij verbleven 3 dagen in het Bakhuis.
Het nieuwste verblijf van Roland en Annemarie.Een ruim en mooi ingericht huisje.
Met boven een fijne regendouche een heerlijk bed en beneden een goede bank en in het keukentje alles wat je nodig hebt.Roland verwelkomde ons en je kunt hem over de omgeving alles vragen.
Het Bakhuis ligt op een rustige plek.
Naast de boerderij loop je via een wandelpad langs de wei zo het prachtige Gerendal in.
In Scheulder zit een eetcafe;Pirjoy.
Een leuke en lekkere ervaring.
Gulpen en Valkenburg op 5 km. afstand en Margraten op 1,5 km.Daar is ook een mooie grote kringloop waar je nog pareltjes kunt vinden.
In de zomer gaan wij zeker nog eens naar Roland en Annemarie.

Relaxed genieten en ongedwongen verblijf
Door Alex op 07-04-2022

Logeren bij Laura heeft schone knusse appartementen waar je al snel thuis voelt. Eenvoudig maar alles wat je nodig hebt is er. Vanuit Scheulder zijn vele wandelmogelijkheden naar Valkenburg, Margraten, Gulpen, Mechelen, Schin op Geul etc. over mooie autovrije paden door bossen, weilanden, akkers en dalen langs beekjes. Restaurant tegenover je verblijf of dichtbij in Gulpen en Margraten. Je kunt meekijken bij het melken van de koeien en zo ook het boerenleven van dichtbij bekijken. Voor de fietsliefhebber zijn ook mooie routes. Wij zijn alweer voor onze derde keer hier geweest en we gaan daar nog vaker heen. Bij vragen staan de eigenaars altijd voor je klaar.

Geweldige ervaring!
Door Angela op 31-05-2020

Als je even wilt ontstressen moet je zeker hier naartoe. Mooie, schone huisjes en een prachtige boerderij. De kinderen (12 en 8) worden overal in betrokken en wilden niet meer naar huis. Skelter rijden op het erf, meehelpen de koeien uit de wei halen, mee op de tractor naar de kalfjes en vooral veel knuffelen met de vriendelijke koeien. De kinderen hebben zich geen moment verveeld en wij ook niet. Het gastvrije ontvangst is ongekend. Je voelt je meteen thuis.
Tussendoor genieten van het mooie zuid Limburg en ‘s avonds in je huisje weer genieten van de stilte en het mooie uitzicht op de wei.

Wij komen zeker nog eens terug!

Geniet van de rust en waan je in het boerenleven!
Door Jorrit op 20-05-2020

Je bent hier echt op visite bij de boer. Vooral erg leuk voor kinderen! Die kunnen meehelpen en kijken bij de boeren werkzaamheden... koeien binnen halen, kalveren eten geven, mee op de tractor, etc.
Er zijn drie skelters aanwezig in verschillende groottes. Onze zoon was er niet van af te krijgen.
De huisjes zijn erg netjes en schoon met elk een eigen tuintje op het oosten. Genieten van de ochtendzon. Tegenover de huisjes een overkapping voor de late zon.
Wij komen zeker nog eens terug!
Verbeterpunt zou een vaatwasser zijn :) je bent ten slotte toch op vakantie!