Laagsteprijsgarantie

Kesselseweg 32-32a, 5988 NE

Recreatieboerderij Hanssenhof

8.9
FantastischScore uit 11 reviews

Hanssenhof… een top camping!!
Door Bert en Mary-Lou Colman op 28-09-2025

Hanssenhof is voor ons thuiskomen op de camping, fijne plaatsen, een grasveld als een biljard tafel, sanitair wat elke dag goed wordt schoongemaakt, camping wat eigen asperges verkoopt en in de maand mei wordt hier altijd een aspergeavond gehouden, hier wordt onder het genot van aspergehapjes, de geschiedenis van het aspergekweken middels een film getoond. Elke maand is er een BBQ in de kantine, deze is ook tot in de puntjes verzorgd, wij zeggen altijd, zoals zijn grasveld wordt verzorgd, zo is ook de BBQ. De campinggasten die iets negatief schrijven, zijn in onze ogen mensen die altijd iets negatief moeten zeggen of schrijven. De campingeigenaar Eric, is iemand die met heel veel toewijding zijn camping runt, erg vriendelijk en zeker klantvriendelijk.
Het leuke van deze camping, is dat zeker 75% van de gasten elk jaar terugkomen en hier in de maand september het camping seizoen afsluiten. Hanssenhof is gewoon een TOP camping!

Top camping
Door Lavent Guy op 27-09-2025

Geweldige camping zeer net en Geweldige eigenaar Eric die het allemaal geweldig onderhoud wc en douche's ongeloofelijk het terrein top, doe zo verder Eric wij komen volgend jaar zeker terug nogmaals bedankt .

Bedankt het was fantastisch!!
Door Maria Stuijk de Vet op 26-09-2025

Wij zijn 4 maanden per jaar op pad met de camper en maken bijna nooit een camping mee waar alles zo goed verzorgd en gezellig is als op camping Hanssenhof in Helden.
* schitterende parkachtige camping met geweldige grasmat
* plaatsen met voldoende privacy en vaste wateraansluiting
* zeer goed en zuiver toilletgebouw
* overdekte fietsenstalling met voldoende plaatsen
* lopend naar het dorp voor de dagelijkse boodschappen en warme bakker
* gezellig “café” wat een avond in de week open is 🥂 🍻 voor een samenzijn en
contacten te maken met medekampeerders
* heerlijke barbecue en een bingo avond
* en ……… Erik is een hele vriendelijke eigenaar 😊
Kortom wat wil je nog meer………🌞🌞
1 ding staat vast…..wij komen volgend jaar zeker terug!!!

Alle lof voor camping Hanssenhof
Door Aaltje van Keppelen van de Poel
Zoover Ontdekker
op 26-09-2025

Wederom een maandarrangement gehad op Recreatieboerderij Hanssenhof. Geweldige ruim opgezette camping met ruime kampeerplekken op een prachtige grasmat. Het sanitair is super-super schoon en wordt dagelijks goed gereinigd door campingeigenaar Eric. Camping is prachtig gelegen en een mooi vertrekpunt voor vele fietstochten in de Limburgse natuur. Ook een dagje Duitsland is op de fiets goed te doen, Verder zijn er diverse activiteiten die voor de campinggasten georganiseerd worden. Supermarkt op loopafstand van de camping in het dorp, een aanrader is het dorp Panningen (3 km verderop) veel leuke winkels, eettentjes en terrasjes. Campingeigenaar Eric is een vriendelijke / behulpzame persoon die nooit moeilijk zal doen. Kortom Eric ga zo door en ons zie je weer tijdens onze twee maandarrangementen is 2026. Bedankt voor de fijne vakanties die wij bij jou hebben mogen verblijven.

Recreatieboerderij Hanssenhof een aanrader!
Door Peter van Keppelen
Zoover Ontdekker
op 26-09-2025

Reactie op review van AV dd. 12-08-'25. Wij komen al diverse jaren op Hanssenhof. Ik ben het niet eens met de opmerking dat de caravans te dicht op elkaar staan en zeker niet met de opmerking dat je alleen maar caravans ziet. Meestal als je op een goed bekende camping gaat kamperen komen er meerdere gasten naar toe en ja deze komen ook met een caravan. Het zijn ruime kampeerplekken en je kijkt echt niet bij elkaar het eten van het bord af. Dus gewoon onzin. En er zijn wel terdege kampeerplekken waar de plaats wordt afgescheiden door groene hagen. De bar is wekelijks geopend voor een gezellige borrelavond met de andere campinggasten en wanneer er een extra activiteit wordt georganiseerd is de bar zelfs 2x p/w open. De Sjeur (ontspanningsruimte) is dagelijks open voor de campinggasten en is bereikbaar via het sanitair gebouw t.h.v. de parkeerplaats. Verder nog rest mij nog de vraag, Wat is er mis met personen van 70 jaar of ouder?

Mooi maar misschien over 10 jaar
Door AV op 12-08-2025

Mooie camping, goed onderhouden. Echter stabjr erg dicht op elkaar zonder iets van groen ertussen. Dus als je kijkt zie je alleen maar caravans. Vind ik beetje jammer. Op 1 veld sta je onder de hoogspanningskabels. Gelukkig stonden wij daar niet. Maar niet iedereen kan daar tegen. Sanitair was geweldig mooi en schoon. Alles was schoon en mooi. Er zit een soort bar bij die af en toe geopend is. De schuur voor de fietsen is te klein als de camping volle bezetting heeft, mijn fiets was dusdanig beschadigd dat we er voor kozen om de fiets in de voortent te zetten. Er staan veel mensen die er jaren komen en maanden achtereen daar staan, die kennen elkaar dus allemaal. Als je voor het eerst bent voel je je een beetje vreemde eend in de bijt. Dorp was op loopafstand en het is prachtige omgeving om te fietsen. De gemiddelde leeftijd ligt boven de 70 jaar