Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Hotel Bilstein
Hotel Bilstein in Sauerland is in 2017 bekroond met een Gouden Zoover Award. Dit hotel heeft een heel goed all-inclusive concept. Op elk moment van de dag eet je in het gezellige restaurant. Ook niet geheel onbelangrijk: de bedden slapen heerlijk. Verder niet al teveel poespas maar genieten zoals dat hoort op een uurtje rijden van Winterberg.
Vakantiegangers genieten volop van de gezellige sfeer in het hotel. Ze vinden het fijn dat alles goed verzorgd is, vooral het eten en drinken krijgen grote complimenten. De prachtige omgeving, zelfs met regen, maakt de tijd toch stralend leuk, zeker met dagjes naar Keulen en Winterberg. Het personeel wordt bewonderd om hun enthousiaste inzet en geeft de vakanties een extra glimlach. De kerstmarkt-arrangementen blijven in de herinnering als bijzonder mooi. Wel wordt er een klein puntje genoemd: de douche is wat glad, maar dat worden creatieve oplossingen. Veel reizigers kijken nu al uit naar hun volgende bezoek. De vakantiekriebel is groot, en dat maakt elke dag hier herinneringswaardig.
Airconditioning
Lobby
Room service
Liften
TV kamer
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Freiheit 40 , 57368 |
Hotel Bilstein
Mijn vrouw en ik hebben hier fijne en goede dagen gehad.
Alles was goed verzorgd.
Eten was voor ons top en goed verzorgd
Eigenlijk was alles goed.
Wij vinden 1 min punt de douche is een hogere opstap en glad is wel één matje te koop voor het glijden ? Met betaling.
Als men bij de douche deur een goed handsvat zouden doen is er een groot gedeelte opgelost.
Maar was voor de rest top dat we voor oktober weer geboekt hebben

Goed hotel in mooie omgeving.
Ondanks 5 dagen regenachtig weer leuke tijd gehad. 2 keer met de bus weggeweest naar Keulen en een rondrit door Sauerland naar Winterberg.
Eten en drinken fantastisch en vooral complimenten voor het personeel, is een voorbeeld voor veel andere hotels en horecagelegenheden.
Komen hier weer terug
gedateerd hotel met goede dienstverlening door eigenaren en personeel maar ook met tekortkomingen. EEN lift voor alle verdiepingen max 3 personen.Op de begane grond waar restaurant bar e.d. zijn gelegen geen sanitaire voorzieningen.Bereikbaarheid van het terras danscafe slecht voor mensen met rollator. Parkeergelegenheid voor mensen met rollator zeer beperkt. Ontbijt , lunch en diner in buffetvorm uitstekend, zelfs te. Wat het laatste betreft een aanrader.
EEN GEWELDIG GOED HOTEL MET SUPER LEUKE MENSEN WAAR HET GOED VERTOEVEN IS,IK GA NU VOOR DE 4X BOEKEN
We hadden het kerstmarkt-arrangement geboekt en konden naar 2 kerstmarkten.
Het hele arrangement was gewoon fantastisch. En het personeel krijgt van ons een 10+. Ook eten en drinken in een woord geweldig. De vakanties voor 2025 waren al geboekt, maar volgend jaar komen we in het voor- of najaar zeker terug.