Laagsteprijsgarantie

Wandel- fiets vakantie
Door Oane en Thea van der Meer
Zoover Ontdekker
op 18-07-2026

Wij zijn hier een week geweest in juli, prachtig te wandelen en te fietsen, echt een aanrader, alles is in het huis aanwezig, ook voor in de winter denk ik!
Maar wij zijn er voor de warmte , zo hebben we de hottub gebruikt voor koud water, want het was in het begin van de week 32 gr, na een wandeling of fietstocht even in het koude water , heerlijk!
Op de route dès créte ook vlakbij, dus daar ook 60 kilometer gefietst, en het is ook prachtig wandelen daar.
Groetjes Oane en Thea

Wandel- fiets vakantie -ca5884af-ad54-4896-8aaf-dea2da5b7bbcWandel- fiets vakantie -dedcbdc4-629a-45c5-8c89-7901c7a57b5aWandel- fiets vakantie -1ae12b92-82f3-4a40-81e7-02d94b89ed0a
Fijn huis, prachtige omgeving
Door Britt op 26-05-2026

Wij hebben een fijn verblijf gehad. Het huis is heel ruim met veel voorzieningen. Een ruime keuken met alles erop en eraan dus erg fijn om er te koken. Twee badkamers waarvan een met infrarood sauna en bad. De slaapkamers waren onlangs gerenoveerd en smaakvol ingericht. Heerlijke elektrische verstelbare bedden.
Er is een mooie tuin met ligbedden en tuinmeubilair, helaas niet veel gebruik van kunnen maken vanwege het koude weer.
La Bresse heeft een goede supermarkt en fijne bakkers en een leuke markt op zondagochtend. De omgeving is prachtig om te wandelen en fietsen.

Fijn huis, prachtige omgeving-fdaab20f-3c36-4f9d-956f-e92ec20976c1
Top locatie!
Door Marieke Uytdewilligen op 11-05-2026

Wat een geweldig huis op een prachtige locatie.
Veel ruimte binnen en buiten en tiptop in orde.
Een mooie uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Top locatie!-3be75f71-d0aa-452e-953d-fc9b9ed9b630
Mooi vakatiehuis met prachtig uitzicht!
Door Rob de Heus op 02-05-2026

Mooi en ruim vakantiehuis, met alles er op en er aan. Wij komen hier al een aantal jaren. Het huis ziet er heel goed uit en is al enkele malen flink opgeknapt (teras, keuken, slaapkamers)

Fantastisch huis op een fantastische plek
Door Marjan en Menno op 21-04-2026

Wij hebben meerdere keren in dit huis gelogeerd en het is ronduit fantastisch. Het huis biedt alles wat je nodig hebt en zelfs meer. De bedden zijn luxe en ruim. De woonkamer heeft een open haard en beschikt over een prachtig uitzicht over La Bresse. De keuken is modern. Er is zelfs een sauna en buiten bevindt zich een hottub. La Bresse is een erg leuke plaats met o.a. een zwembad, een Franse markt, zeer goede bakkerij en een ruime supermarkt. De omgeving van La Bresse, de Hoge Vogezen, leent zich uitstekend voor sportieve activiteiten als wandelen, fietsen, zwemmen en wintersport. In de omgeving bevinden zich ook een wijnmaker en een kaasmaker. Het geheel vormt een ideale plek om te verblijven op rijafstand van Nederland.

Fantastische accommodatie in La Bresse
Door Caroline van der Pas op 25-02-2026

We hadden een heerlijk verblijf in dit prachtige huis. De slaapkamers zijn zeer luxe ingericht. De bedden zijn zeer comfortabel. In de hottub is het echt genieten. Het huis ligt op loopafstand van het dorp. Echt een aanrader