Kampeerhoeve Bussloo

Over Kampeerhoeve Bussloo
Genieten op het platteland bij Kampeerhoeve Bussloo nabij Wilp met boerderijdieren en een tuin vol vers fruit en kruiden. Als gast mag je hier gebruik van maken. De eigenaren zijn gastvrij en het sanitair is altijd keurig schoon. Voor de kinderen is er ook een speeltuin. Vlakbij het centrum van Bussloo (2,8 kilometer) en Apeldoorn (12 kilometer).
Kampeerhoeve Bussloo blijkt een ware hit onder vakantiegangers die op zoek zijn naar rust, ruimte en natuur. Wat opvalt in de beoordelingen is de waardering voor de kleinschaligheid gecombineerd met grootse kwaliteit; van het schoon en nieuw sanitair tot de enthousiaste ontvangst door de eigenaren. De aanwezigheid van jonge dieren en ruime plekken versterkt het plattelandsgevoel. De omgeving biedt een scala aan activiteiten: fietsen naar Twello, Zutphen, Deventer, suppen op het nabijgelegen meer, of gewoon genieten van de rust op de camping zelf. Kortom, Kampeerhoeve Bussloo is de uitgelezen plek voor vakantiegangers die zowel ontspanning als avontuur zoeken.
Camping De Twee Bruggen
CampingTopParken - Resort Veluwe
Camping
Fietsverhuur
Wasmachine
Door weg gescheiden van strand
Mastercard
Rivier: 3000m
Treinstation: 3000m
Adresgegevens | Grotenhuisweg 50, 7384 CT |
Kampeerhoeve Bussloo
Wat een top camping. Wij hebben hier een familie weekend mogen hebben, top locatie, mooie schone camping, fijne meedenkende en zeer gastvrije eigenaren. Wij hadden als familie een aantal camping plekken en tevens 2 mooie pods. Alles was top geregeld. Zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar.
Een echte aanrader dus!
Wij hebben hier 10 dgn gestaan waaronder het hemelvaartweekend.
Dit is echt een aanrader wij gaan zeker nog een x terug
Rustige camping vlak bij de bussloo plas waar je heerlijk kan zwemmen. Prachtige fietsomgeving. Een echte aanrader
Top camping. Mooie ruimen plekken en schoon en prachtig sanitair. Vriendelijke behulpzame eigenaars
Rustige camping
Heerlijk weekje gehad op deze fantastische boerencamping. Ruime plekken, plattelandsgevoel door alle (jonge) dieren. Schoon en nieuw sanitair. Vriendelijke eigenaren! De camping ligt op loopafstand van een groot meer (waar je heerlijk kan suppen) en op fietsafstand van o.a. Twello, Zutphen en Deventer. Kortom, zoek je een camping waar je heerlijk tot rust kan komen, maar in de omgeving ook veel te doen hebt, ga dan naar Kampeerhoeve Bussloo!!
Wat een fantastische ervaring: 4 dagen met caravan / voortent gepland werden er 8! Zelden zo’n perfecte boerderijcamping bezocht. In alle opzichten ! Wat een enthousiasme en gastvrijheid straalde beheerteam uit!
En de omgeving ?? Puur natuur in menig opzicht met tal van mogelijkheden te voet, fiets en/of te water. Staat bovenaan ons lijstje! Kleinschalig qua omvang maar groots qua kwaliteit.
Wat een fijne camping. Keurig onderhouden alles spic en span. De rust die je hier vind is grandioos. De omgeving is heerlijk op de fiets naar Twello waar je goed kunt winkelen en op een terrasje zitten. Dan weer terug naar de camping waar de dieren in de dierenweide staan en de koetjes naast je camper. Wat wil een mens nog meer. Veel ruimte om de honden uit te laten .