Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.7

Over Kampeerhoeve Bussloo

Rustiek kamperen in de IJsselvallei aan de rand van de Veluwe, op loopafstand van recreatiegebied Bussloo met heerlijk zwemwater. De camping is landelijk gelegen in de stedendriehoek Deventer, Zutphen en Apeldoorn. Thermen Bussloo is op fietsafstand. U kampeert op zeer ruime plekken met 10 Ampère stroom. De eigenaren zijn gastvrij en het sanitair is altijd keurig schoon.

Tijdens een verblijf op Kampeerhoeve Bussloo ervaar je de warmte van de eigenaar en de rust die de ruime plekken bieden, omgeven door gezellige hagen. Het prettige sanitair en de leuke dieren op het terrein maken de sfeer compleet. Het uitzicht over weilanden met koeien en de aanwezigheid van een groentetuin zorgen voor een landelijke charme. De locatie is perfect voor mooie wandelingen rond het meer van Bussloo en om steden als Deventer, Zutphen en Apeldoorn te ontdekken. Het lijkt bijna alsof alles klikt: fijne meedenkende eigenaren, schone voorzieningen, gasten die genieten van de rust en de natuur. Een vakantieplek waar je snel herinneringen maakt en de vakantiekriebels voelt opstijgen.

• BBQ toegestaan

• Fietsverhuur

• EV-charging-station

• Jeu de boules

• Door weg gescheiden van strand

• Strand: 500m

Grotenhuisweg 50, 7384 CT

Kampeerhoeve Bussloo

9.7
FenomenaalScore uit 109 reviews

Heerlijke camping op centrale locatie!
Door Werner Joling
Zoover Ontdekker
op 06-05-2026

Fijne ontvangst door de eigenaar en korte rondleiding. Mooie ruime plek omgeven door hagen. Kraantje, stroom en afvoer op de plaats! Sanitair is prima, alleen de straal+temperatuur van het water in de douche zou beter kunnen. Er heerst een rustige sfeer op de camping en er zijn dieren aanwezig. (kippen, konijnen, schapen en twee varkentjes) Er is een groentetuin waaruit je mag plukken als de oogst rijp is. Op 450 m. ligt het meer van Bussloo, een prachtig wandelgebied waar honden tot 1 mei erg welkom zijn! Zutphen, Deventer en Apeldoorn liggen ook op korte afstand! Voor ons was het geluid van de A1 wel even wennen..... Alle winkels zijn in Twello te vinden en ook een zuivelboerderij is in de buurt. (Wilp) We hadden geluk met het weer deze week! Al met al een heerlijk verblijf gehad op Kampeerhoeve Bussloo! Een aanrader!

Was het maar altijd zo!
Door Jan Jaap en Angelique. op 01-09-2025

Wij waren er vanwege Ground Zero,
Wat een fijne mensen en de eigenaar heeft echt goed gewaakt over alles en iedereen dikke 10+ zo vriendelijk, dik respect voor deze man.

Fantastisch
Door Gerard en Leontine op 06-07-2025

Wat een rustige en prachtige camping in een mooie omgeving! Camping, toilet en sanitair netjes en schoon. Vriendelijke eigenaren!
Leuke dieren op terrein. Wij hadden uitzicht over weilanden met koeien en kalf. Genoten! Komen zeker nog terug! Bedankt

Heerlijke camping
Door Jack op 27-06-2025

Wat een fijne camping! Mooie ruime plaatsen, vriendelijke eigenaren, schoon sanitair en wij hadden mooi uitzicht over de weilanden. Fijne locatie om steden als Deventer, Zutphen en Apeldoorn te bezoeken. Wij hebben hier een mooie week gehad.

Zeer zeker de moeite waard,!
Door Rie-Anne v Achthoven op 15-06-2025

Wat een top camping. Wij hebben hier een familie weekend mogen hebben, top locatie, mooie schone camping, fijne meedenkende en zeer gastvrije eigenaren. Wij hadden als familie een aantal camping plekken en tevens 2 mooie pods. Alles was top geregeld. Zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar.
Een echte aanrader dus!

Top Camping met schitterend en schoon sanitair
Door Joke en Adrie op 06-06-2025

Wij hebben hier 10 dgn gestaan waaronder het hemelvaartweekend.
Dit is echt een aanrader wij gaan zeker nog een x terug
Rustige camping vlak bij de bussloo plas waar je heerlijk kan zwemmen. Prachtige fietsomgeving. Een echte aanrader
Top camping. Mooie ruimen plekken en schoon en prachtig sanitair. Vriendelijke behulpzame eigenaars
Rustige camping