Landrijk de Reesprong luxe logeren bij de boer

Parasols
Tafeltennis
Adresgegevens | Alsteedseweg 10B, 7481 RV |
Landrijk de Reesprong luxe logeren bij de boer
We hebben echt een fantastische week gehad op Landrijk de Reesprong. De tent was zo comfortabel, ruim, en mooi ingericht. De bedden waren heerlijk, en de regendouche voelde zo luxe. Zo fijn dat het zo kleinschalig is - met 4 accommodaties is het zo rustig, maar tegelijkertijd precies een goed aantal andere kinderen om mee te spelen. De kinderen waren de hele dag buiten, ook als het fris was of het een beetje regende. Ze maakten snel vriendinnetjes met wie ze uren op de trampoline sprongen, op de (enorme!) speelzolder speelden, of de ponies borstelden. Boerin Bonita en boer Herald zijn zo gastvrij en vriendelijk, de kinderen voelden zich meteen bij hen thuis. Bonita ging met ze knutselen, marshmellows roosteren op het kampvuur, nam ze mee ponyrijden, het was een groot feest! Mijn man kon zelfs 'thuiswerken' in de tent: er is supersnel glasvezel internet. We hebben meteen weer geboekt voor volgend jaar!
We hebben een heerlijke vakantie achter de rug! De kinderen konden de hele dag spelen, met skelters, tractors, op de speelzolder en de hooischuur. Er was een trampoline, zandbak met toestellen en een schommel. Onze kinderen van 3, 6 en 8 jaar hebben zich fantastisch vermaakt en hadden geen tijd om wat te drinken of voor wat lekkers. Eitjes rapen, dieren eten geven, koeien melken, mee op de tractor, noem het maar op. Alles was mogelijk. Boerin Bonita heeft nog een hele leuke mozaïek knutselactiviteit georganiseerd en nog een speurtocht. 's Avonds afsluiten bij de vuurschaal en heerlijke slapen in de safaritent. We hebben een top vakantie gehad en gaan zeker nog eens terug! Accommodatie (safaritent) was erg mooi, goed ingericht en heerlijk warm door de kachel die er stond.
We hebben het heerlijk gehad .
De hele dag wordt er iets georganiseerd voor de kinderen .
Vooral voor de kleinere kinderen veel te doen .
Prachtige familie . Hele lieve fijne mensen .
We hebben genoten .
Onwijs mooie en leuke plek om te verblijven. Je voelt je gelijk thuis bij boer Herald en boerin Bonita. Elke dag verse Eieren van de kippen, de kinderen mogen helpen met de dieren en de boerin regelt leuke activiteiten. Kortom een uniek plekje in Twente waar recreatie en het boeren leven samen komen.
We hebben hier gedurende een lang weekend in maart een heerlijke tijd gehad met onze kinderen en kleinkinderen in twee luxe lodges en wij in onze camper. De lodges zijn ruim, van alle gemakken voorzien, en zijn goed te verwarmen. Het uitzicht is echt mooi. Buiten is er van alles te doen voor de kinderen. Zij worden uitgenodigd actief mee te helpen met het verzorgen van de kippen, konijnen en pony’s, en er is veel aantrekkelijke speelgoed. Voor minder goed weer is er een speel-hooischuur heel ruime speelzolder met blokken, kinderkeukentjes en een tafeltennistafel. De Reesprong bood ons een fantastische manier om er met elkaar eens helemaal uit te zijn, en voor stadmensen een goede mogelijkheid om het boerderijleven van naderbij mee te maken. Samen met de gastvrijheid van de boer en boerin vormt de Reesprong een toplocatie voor een vakantie.