Laagsteprijsgarantie

9.4
FenomenaalScore uit 50 reviews

Prachtig Walcheren
Door Francien op 24-04-2026

Goed onderhouden camping, veel groen, rustig en met zeer ruime plaatsen. Super schoon sanitair en vriendelijke eigenaren. Mooie fiets omgeving! Het ruikt soms een beetje naar paard haha maar dat is de natuur! Het was er heerlijk!

Naseizoen op “De Kreekrug”
Door Familie Peters op 29-09-2025

Voor ons was dit de eerste kennismaking met minicamping De Kreekrug in Grijpskerke. En zeker niet de laatste.
We hebben hier met veel plezier 5 weken doorgebracht. Grote kampeerplekken, prachtig en goed onderhouden sanitair en vriendelijke en behulpzame eigenaren.
De ligging is centraal zodat je met de fiets via prima fietspaden alle kanten op kunt.
Omdat de eigenaren wat meer tijd hadden werd er voor de gasten een rondleiding georganiseerd. De Kreekrug is niet alleen een minicamping maar ook een paardenpension en agrarisch bedrijf. Dit was leuk en interessant om mee te mogen maken.

Verzorgde rustige camping.
Door Nel op 16-09-2025

Warm ontvangst. Wij waren met 1 kleinkind en wat heeft ze genoten bij de paarden met Katinka. Zij mocht steeds meehelpen de dieren verzorgen en zelfs erop rijden. Onvergeetelijk mooi weekend gehad. Alles is keurig schoon en goed onderhouden. Grote plekken met stroom en water. Geen munten voor de douche wat ik erg fijn vind.

Fantastische minicamping
Door Kees Adriaansen op 15-09-2025

Wij hebben weer geweldig genoten van onze vakantie op de Kreekrug. De kampeerplaatsen zijn erg ruim. Het sanitair is prima en wordt meerdere keren per dag goed schoongemaakt. De buitendouches zijn heerlijk verkoelend op warme dagen. De gastvrijheid van Monique, Ronald, Katinka en Piet is hartverwarmend. Wij kijken er nu al naar uit om volgend jaar terug te komen.

Honden liefhebber
Door Nijland op 02-09-2025

Leuke camping. Min punt vonden wij de reactie van de camping eigenaar ( mevr) toen wij bij haar aangaven dat een grote zwarte loslopende hond van een mede camping bezoeker tot 2x toe onze aangelijnde kat aanviel. Haar reactie: ik ben honden liefhebber, dat kan gebeuren. Mijn hond loopt ook los en gaat niet aan de lijn!
Dat wij deze gebeurtenis als onveilig ervaarde, kwam zelfs geen begrip voor. Dit had wel een onprettige indruk op onze week vakantie gemaakt.

Fraaier kan je het niet treffen.
Door Gerard & Kirsten op 16-08-2025

Fraaier kan je het niet treffen. Wat een fijne mensen en mooie energie. Centraal gelegen op het eiland. Met een kwartier op de fiets kom je overal. Voor ons dé plek om bij te tanken.