Deze accommodatie heeft een score van 9
Adresgegevens | La Maison, 58230 |
La maison de la Forêt
Een paradijs voor wie op zoek is naar rust, ruimte en natuur. Ik was samen met de hond, een gigantische tuin voor hem alleen, hij vond het geweldig. Het huis ligt aan het einde van een pad en aan de rand van het bos. Het huis is ruim en van alle gemakken voorzien, zelfs een matras voor de hond ontbreekt niet.. Tijdens mijn verblijf in februari was het fris en hoe leuk is het keom dan een open haard te hebben. De keuken is van alle gemakken voorzien, het heeft mij in het huis aan niets ontbroken. Informatie over de omgeving is aanwezig zodat je je eigen plan kun maken. Ik kom graag nog eens terug.
Geweldig huis met een mooie tuin. Huis heeft echt een authentieke Franse inrichting. Heerlijk voor de hond is de ruime tuin. Fijne meren in de omgeving als het warm is. Huis is van alles voorzien, wasmachine in de kelder is niet zo praktisch. Een oase van rust in de tuin behalve als de boer naast het huis aan het werk is.
wij hebben genoten van huis en tuin en de vele vogels zoals grauwe klauwier, boomleeuwerik, rode wouw, raaf, valk buizerd en zandbijen. Een absolute aanrader voor rustzoekers
Een prachtig sfeervol huis waarin we ons meteen thuis voelde. Het is een prachtige rustige plek met een erg mooi uitzicht. De inrichting is heel erg compleet. Of het nou goed of slecht weer is, het is hier goed toeven. Ook onze hond heeft het naar haar zin gehad. Vanuit het huis, liep je zo het bos is. De Morvan is daarbij een prachtig gebied.
Als je je, samen met je hond, echt wilt onderdompelen in het ware Franse Frankrijk, met alles erop en eraan, dan is La Maison de la forêt de perfecte bestemming.
Een mooi karakteristiek huis met een prachtig weids uitzicht over de heuvels. Het huis is volledig en sfeervol uitgerust. In de tuin zijn diverse zitjes en een prachtige boom biedt schaduw voldoende schaduw voor de warme dagen.
La Maison is gelegen in een landelijke en rustige omgeving met goede wandel- en fietsmogelijkheden door de prachtige natuur en dorpjes.