Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Burg. Buiskoolweg 35, 9541 XM |
De Weyde
Toplocatie/Topaccommodatie
Huis heeft alles, ruimte, speelfaciliteiten voor de kinderen, 5 slaapkamers, 2 badkamers/toiletten, zeer ruime woonkamer, goede voorzieningen keuken, zeer grote tuin met trampoline. Al met al een echte aanrader.

Met ons gezin 2 weken op vakantie geweest!
Enorm genoten!
Wat een compleet, ruim en landelijk huis!
Ook voor de kinderen geweldig veel speelgoed en speelruimte!
We zijn helemaal weer tot rust gekomen en hebben veel gezien van de mooie omgeving!
Echt een aanrader!!!
Evenals in 2024 hebben we ook dit jaar met de (klein)kinderen een aantal dagen doorgebracht in vakantiehuis De Weyde. Zowel de woning als de buitenruimte is bijzonder geschikt voor een ontspannend verblijf, waar iedereen in ruime mate aan z'n trekken kan komen. De eigenaren zijn bijzonder hartelijk en hebben een warm en sfeervol ontvangst voorbereid. Voor de kinderen is de accommodatie fantastisch: binnen een 'eigen' speelkamer met heel veel spullen voor diverse leeftijden en buiten eveneens speelattributen (o.a. speelcaravan en een schuur met diverse fietsjes etc.), heel veel ruimte om te voetballen of te tennissen. De grote overkapping is zeer geschikt om gezellig en beschut 'buiten' te zitten. De woning is van alle relevante gemakken voorzien en is sfeervol ingericht. De ligging is gunstig voor diverse uitstapjes in de omgeving (bijv. vesting Bourtange of het speelpark Schloss Dankern, een klein half uurtje rijden naar Haren (Dld).
Met vier volwassenen en acht kinderen hebben we hier een heerlijke week gehad. We hebben allerlei activiteiten kunnen doen in de omgeving en ook bij het huis hebben we ons goed vermaakt. Wij vonden de landelijke ligging erg prettig. Zeker een aanrader!
Wat een heerlijke plek is dit! Het vakantiehuis is tot in de puntjes verzorgd en met veel persoonlijkheid ingericht, waardoor je je gelijk thuis voelt. De zelfgebakken appeltaart en koffie en thee die al klaar staan als je aankomt maken het welkom voelen helemaal compleet. Tijdens ons weekend was het prachtig weer, dus we hebben ook heerlijk kunnen genieten van alle plekken waar je buiten kunt zitten, weer allemaal heel gezellig én praktisch ingericht. De hond Boris is een hele lieve hond, die het altijd heel gezellig vindt als er gasten zijn. Maar hij reageert ook prima op "noar huus!" als je er even geen zin in hebt. En de omgeving is ook prachtig, dus dit vakantiehuis is een enorme aanrader, wij hebben genoten en komen zeker terug!
Wat een heerlijk lang weekend in het vakantiehuis De Weyde.
Ideaal voor groepen, familieweekend, van klein tot groot.
Verzekerd van een warme ontvangst, bloemen op tafel, kleine details zoals een mooi opgemaakt bed, koffie klaar, vaak met iets lekkers.
Het is superschoon en van alles voorzien, mocht je al iets missen dan wordt het geregeld.
Voor de kinderen een ideale speelplek, zowel binnen als buiten.
Een speelkamer voor klein en groot met spellen, voetbaltafel, biljart, spelletjes, boeken, strips enz. enz.
Buiten een speelcaravan waar de kinderen in kunnen spelen.
In de garage verschillende fietsjes, skelter, tafeltennistafel, familie fiets, buitenspeelgoed enz. enz.
Buitenruimte is echt heerlijk, met overkapping, klim en schommeltoestellen, trampoline, reuze zandbak, super veilig want helemaal omheind!
Eitjes uit het kippenhok en de schapen in het weitje ernaast.
En je mag een vuurtje stoken in de vuurschaal.
Gewoon gaan!!!