24 uur inchecken
Treinstation: 15000m
Adresgegevens | Unterer Bodenfeldweg 206, 5582 |
Eckenhof
Geweldige week gehad!
Perfecte ligging & de accomodatie is heel erg verzorgd! Kortom voor volwassenen & kinderen helemaal top!
Wij zijn dit jaar voor het eerst bij Arnold en Mirjam geweest. Allereerst hele gezellige en lieve mensen. Die het super voor elkaar hebben. Op en top appartementen. Alles netjes en schoon en van alle gemakken voorzien. En heb je kinderen, voor hun is er een hele leuke speeltuin en word er evt ook nog een skelter tevoorschijn gehaald. Dat vond onze zoon natuurlijk helemaal geweldig. Op woensdagavond organiseren ze voor de kids ook nog een bingoavond en worden er marshmallows gebakken. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Heb je zin in ontbijt of verse broodjes smorgen ook dat word geregeld. Voor ons een op en top ervaring en komen hier zeker nog een keer terug!
Wat een geweldig verblijf hebben we gehad!
De omgeving is schitterend, veel te zien in de directe omgeving. Appartement ligt onder de skilift, winkels en restaurants op loopafstand.
Met de Lungau karte zijn veel liften, zwembaden en andere attracties gratis of met korting.
Appartementen worden zeer goed onderhouden en zijn brandschoon!
De zorg van Arnold en Miriam springt er uit, wat een lieve, hardwerkende en behulpzame mensen. Jammer dat je niet hoger dan een 10 kan geven, want dat zouden ze echt verdienen.
Onze puberzoons waren beiden jarig in de vakantie en kregen een presentje, voor de hond lag wat lekkers klaar en ook aan ons was gedacht dmv een attentie.
Niets is ze teveel, of het nu gaat om het meedenken voor een wandeling in de buurt, een lekker kropje sla uit eigen tuin of een kampvuur organiseren en marshmallows roosteren.
Wij hebben genoten! Miriam en Arnold, bedankt!!
We hebben een hele fijne vakantie gehad in dit prachtige appartement. Alles was super schoon en netjes onderhouden, het appartement werd tijdens het verblijf zelfs nog schoongemaakt! Miriam en Arnold zijn hele fijne mensen die hart voor de zaak hebben. Dit merk je in alles. Elke ochtend hing er een tas met verse broodjes aan de deur, de was werd gedaan, gezellige spelletjes werden georganiseerd. Al met al een heel fijn verblijf.
Een dikke 10 voor deze familie!
We hebben een leuke tijd gehad in accommodatie Eckenhof. Zee vriendelijke gastheer en gastvrouw en elke ochtend verse broodjes. Leuke tips gekregen om met de Lungau kaart te bezoeken (zwembad, gondels etc)