Laagste prijsgarantie

7.8GoedScore uit

Over Titanic Comfort Berlin Mitte

Dit hotel in het hart van Berlijn biedt stijlvolle accommodaties met moderne voorzieningen en een vriendelijke service. Met 226 kamers, een lift, en meertalig personeel, is het hotel ideaal voor zowel toeristen als zakelijke reizigers. Gasten kunnen genieten van gratis WiFi, een restaurant, een bar, en een loungebar. Sportieve gasten kunnen gebruikmaken van de fietsverhuur en genieten van het sport- en recreatieprogramma. Met rolstoelvriendelijke voorzieningen, een 24-uurs beveiligingsdienst, en een medische dienst, zorgt het hotel voor een comfortabel verblijf.

De Ligging

Dit hotel ligt direct in het hart van Berlijn, vlak bij van de Gendarmenmarkt. De dichtstbijzijnde luchthaven is bereikbaar op [insert afstand en tijd met verschillende vervoersmiddelen]. Het hotel biedt ook eenvoudige toegang tot het strand en het stadscentrum. Gasten kunnen gemakkelijk de omgeving verkennen met de fietsverhuur of andere vervoersmiddelen.

Het hotel beschikt over 226 stijlvolle kamers met airconditioning en verwarming. Voor extra comfort zijn er queensize bedden, een kluis, een minibar, en gratis Wi-Fi beschikbaar. De badkamers zijn voorzien van een douche, bad, föhn en cosmetische producten. Rolstoelvriendelijke kamers met barrièrevrije badkamers zijn ook beschikbaar. Het hotel biedt tal van voorzieningen, waaronder een restaurant, bar, loungebar, fitnessstudio, spa, en terras. Daarnaast zijn er diensten zoals roomservice, wasservice, en een tourdesk beschikbaar.

Gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden in het restaurant, snacks in de loungebar, en drankjes in de bar. Het verblijf biedt verschillende maaltijdopties, waaronder overnachting met ontbijtbuffet. All-inclusive gasten kunnen genieten van een compleet verzorgd verblijf met inbegrepen maaltijden en drankjes.

Het hotel accepteert American Express, Visa en MasterCard als betaalmiddel. Gasten kunnen profiteren van praktische voorzieningen zoals een bagagedepot, kluis, en drankenautomaat. Voor gehandicapten zijn rolstoelvriendelijke faciliteiten beschikbaar. Check-out is op [insert checkout time] en gasten kunnen gratis gebruikmaken van het dagblad. Toeristenbelasting en andere belangrijke informatie worden verstrekt bij de receptie.

• Airconditioning

7.8GoedScore uit 38 reviews

Helaas niet meer
Door G. op 20-10-2019

Vroeg morgens veel herrie van leveranciers en personal --> Tussen 6 en 8 uur 😢
Heel kleine kamer echt klein 😢
Ontbijten is goed !

Fijn hotel...geweldige stad
Door F&M op 08-10-2019

Supergastvrij hotel.
Wat klein maar stijlvolle kamer hadden wij op de begane grond.
Kastruimte is wat minder...maar de rest is top.
Goede bedden....schoon en netjes.
Maar bovenal de service was uitstekend.
We vroegen om een waterkoker...extra kussen en deken,alles werd snel geregeld.
Ook het ontbijt is geweldig en lekker.
De ligging is aan de centrumrand vlakbij ceckpolnt charly.
Het OV werkt geweldig in Berlijn.
De U-bahn (U2) ligt om de hoek...en een dagkaart voor heel berlijn en omstreken kost iets meer dan 7 euro.

Fantastisch
Door nvt op 10-08-2018

Heel mooi hotel met een fantastisch ontbijt. Kamers waren inderdaad aan de kleine kant maar hier hebben wij totaal geen last van gehad. Het hotel is ideaal gelegen en met een fiets met je overal zo. Zeker een aanrader om Berlijn te verkennen.

Goede prijs-kwaliteit verhouding
Door Ben Begeman op 20-08-2017
Alleen gereisd

Standaardkamers zijn voor 2 volwassenen eigenlijk te klein, mits je alleen maar op je kamer bent om te slapen. Alles is verder keurig schoon en netjes. Het ontbreekt je aan niets. Ontbijt is zeer uitgebreid. Hotel ligt vlakbij U-Bahn Spittalmarkt en vanaf daar is het maar een paar stations en je bent bij alle bekende bezienswaardigheden.

prima hotel, kleine kamer
Door Wilhelmina op 07-01-2017

Het hotel heeft een geweldig ontbijt, is schoon en verzorgd. De U-bahn Spittalmarkt ligt op 2 minuten lopen. Personeel is vriendelijk.
Onze kamer en badkamer waren klein maar schoon , wel een prima douche.
Het enige, echte minpunt was het bed van 1.40m. bij 1.90m. Dit was voor mij en mijn dochter wel oké (hoewel zij met haar voeten buiten het bed lag) maar met mijn man had ik een probleem gehad.
De kastruimte was ook minimaal. Maar hey, je bent midden in Berlijn en je hoeft er alleen te slapen!
Houdt er wel rekening mee dat als je met de auto bent je € 20,00 per nacht betaalt om te parkeren.

Prima voor stedentrip
Door mariondj75 op 14-08-2016

Schoon en net hotel. Kleine kamers met kleine (en zachte) bedden. Moderne uitstraling en goed ontbijt. Prima locatie vanwege u-bahn station Spittelmarkt (2 min lopen).