Over Horsetellerie Rheezerveen
Bij Horsetellerie Rheezerveen stap je in een gezellige omgeving waar paarden en natuurschoon samensmelten. Dit sfeervolle verblijf ligt op een prachtige plek, ideaal voor wie rust zoekt en de lente of zomer wil beleven. Met ruimte voor ontspanning, plezier en genieten wordt elke dag anders. Klaar voor een vakantie vol herinneringen? Lees verder en voel de kriebel!
De ligging
Horsetellerie Rheezerveen ligt in Rheezerveen, een charmant dorpje in Nederland. De ligging is perfect voor liefhebbers van natuur en rust. Vanuit hier fietst of wandelt je zò het bos in of naar de mooie omgeving. Prima bereikbaar met de auto en openbaar vervoer, waardoor je snel in de ontspanning zit. In de buurt vind je leuke plekken om te verkennen, waardoor je vakantie meteen gezellig wordt. Of je nu voor rust of avontuur komt, hier zit je goed. Bereid je voor op een vakantie waar je volop kunt genieten en de omgeving uitnodigt tot verkennen!
Horsetellerie Rheezerveen voelt als een warm thuishaven. Het sfeervolle verblijf combineert authenticiteit met modern comfort. Bij aankomst ruik je meteen de gezonde buitenlucht, en je voelt je gelijk welkom. De faciliteiten maken je vakantie compleet: van comfortabele kamers tot fijne buitenruimte. Wil je liever iets actiefs doen? Je kunt hier paardrijden en genieten van de natuur. De sfeer is ontspannen, vriendelijk en echt. Dit is een plek waar je je meteen thuis voelt en de tijd vergeet. Perfect voor een rustmoment of een actieve dag buiten. Elke dag hier begint met een glimlach, omdat je weet dat je je echt kunt ontspannen en genieten.
Wat je eet bij Horsetellerie Rheezerveen? Daar kies je voor lekker en puur. Bij het ontbijt vind je verse broodjes en eenvoudige, smaakvolle koffie. Het restaurant biedt daarna frisse, huisgemaakte maaltijden die bij de sfeer passen. Je kiest voor eenvoudige gerechten die je energie geven voor een dag vol buitenactiviteiten. Praat nog even met de gastvrouw of -heer, want dat maakt je diner extra gezellig. Tijden? Over het algemeen kun je hier prima terecht voor ontbijt en lunch, en 's avonds is er genoeg keuze voor een ontspannen dineer of een drankje op het terras met uitzicht op de paarden. Dit is puur genieten zonder poespas.
Horsetellerie Rheezerveen is een fijne plek om je vakantie te starten. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten, zoals paardrijden of relaxen in de tuin, kunnen tegen betaling zijn en kunnen afhankelijk van het seizoen gesloten of minder beschikbaar zijn. Er is genoeg praktische info bij de hand zodat je goed voorbereid op pad gaat. Zo weet je zeker dat je met een glimlach terugkijkt op een relaxte en plezierige vakantie.
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Ommerweg 11, 7797 RD |
Horsetellerie Rheezerveen
Dat het gemiddelde hiervoor een 4 is, vind ik onterecht. Mijn dochter rijdt paard en heeft het bij de manege echt ontzettend naar haar zin. Wij komen hier al sinds 2018. Ik kan mij voorstellen dat als je misschien niets met paarden hebt er anders naar kijkt. Over de geschakelde huisjes zijn wij ook erg tevreden. Het zijn ruime huisje. Wij nemen altijd onze hond mee en kunnen vanaf het huisje zo het bos inlopen.
Mooi dat je zo het bos in kan echter dat weegt niet op tegen de nadelen.
Buitenbak kletsnat. Mesthoop overvol en staat blank. Paardenstallen worden slecht uitgemest; paarden staan er vies bij. Wasplaats loopt niet door. Ga je je handen wassen in de zadelkamer komt er (bijna ) kokend water uit de kraan. Je schrikt je wezenloos met kinderen. Personeel roddelt en klaagt non stop terwijl je er komt voor je vakantie gevoel.
Wij kiezen volgende keer wat anders.
Zeer chagrijnig te woord gestaan bij aankomst. Na incheck gelijk aanduidingsborden voor de honden. Lekker duidelijk echter de dochter met al haar honden laat een heel ander beeld zien. Honden lopen los en doen overal hun behoefte.
Bij vragen wordt je afgeblaft. Personeel in de stal maakt ruzie onderling terwijl er gasten bij zijn. Sommige meisjes erg hooghartig. Communicatie was slecht; weggegaan door gespannen sfeer.
Prachtig bij bos. Met hond wandel je er zo in. Tuintjes weinig tot geen privacy. Erg gehorige huisjes; niet schoon. Geen zin om dit bij receptie te melden.
Omgeving Hardenberg prachtig. Voor ons niet nogmaals op dit park.