Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Hoekje 5, 5087 BE |
Minicamping 't Huukske
Wij zijn super vriendelijk ontvangen door de gastvouw Rina. We kregen fijne uitleg over alle wandel routes en een rondleiding. Het sanitair is brandschoon en de plekken hebben fijne bestrating. Wij komen zeker weer terug.
Wat komen wij toch graag terug bij minicamping ’t Huukske in Diessen. Het voelt inmiddels echt als een tweede thuis. De camping ligt prachtig, dichtbij een mooi stukje bos en tegenover een heerlijk vogel/wandelgebied waar je volop kunt genieten van de natuur en de rust.
Ook de voorzieningen zijn ideaal: een goede supermarkt, bakker en slager allemaal dichtbij. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik.
Wat deze camping extra bijzonder maakt, zijn de twee gezellige boulesbanen met verlichting. Bijna iedere avond wordt daar gezellig gespeeld. Het zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij je makkelijk contact maakt en gezellig kunt kletsen met andere campinggasten, vaak zelfs samen bij een knus vuurtje dat wordt gestookt.
Maar bovenal is het de warmte bij ontvangst en gedurende de periode dat je er bent van Rina die deze plek zo speciaal maakt. Zodra je aankomt, voelt het meteen vertrouwd en gastvrij. Dat persoonlijke gevoel maakt
We werden heel fijn en lief onthaald door
Rina, die zo geweldig deed om ons een erg fijne verblijf te geven vooral rust, rust, heerlijk!!!! Alles schoon !
Een prachtige kleine camping. Rina de gastvrouw verwelkomt je met koffie of thee bij aankomst. We hadden kleinzoon bij en die heeft erg genoten op de camping van de zandbak met speeltoestellen, het voetbalveld met 2 goals en de grote trampoline. Kortom alles is aanwezig voor hen maar ook voor de wat oudere kids.
Het sanitair is perfect en schoon. De afwasaccomodatie is ook prachtig, overdekt. Ook de fietsroutes is een pluspunt. Ze zijn klein van formaat en de keuze is erg uitgebreid.
Ook daar hebben wij gebruik van gemaakt.
We komen hier zeker nog eens terug.
Vriendelijk ontvangst met koffie door de eigenaresse Rina.
Uitstekend sanitair, geen gedoe met munten o.id.
Mooie fietsomgeving en wandelen.
Prima grasveld, voor de caravan of camper een plateau van betontegels.