Laagsteprijsgarantie

Fijn verblijf op 't Venne
Door Kitty
Zoover Ontdekker
op 05-07-2026

We hebben erg genoten van ons verblijf in dit nette tweepersoonsappartement. Het ligt op een prachtige locatie met een mooie tuin waar je heerlijk kunt zitten. De inrichting is eenvoudig, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Bovendien was het appartement goed schoon en hygiënisch.
We werden heel vriendelijk ontvangen door een warm en gastvrij team. Kortom, het is wat ons betreft echt een aanrader.

Heerlijke plek!
Door Marlies Kroes
Zoover Ontdekker
op 16-06-2026

Met 13 personen en een hond verbleven wij in 3 appartementen. Ruime en nette frisse appartementen. Leuke schuur met spel materialen en buiten een heerlijke rusttuin. De pizza avond is een aanrader! Peter en Martijn maakte er een feestje van. Prachtige omgeving met leuke dorpen. Kortom een aanrader voor een familie weekend!

Familieweekend
Door Kitty op 26-05-2026

Prima, rustig, veel speel mogelijkheden voor de kinderen ( skelters, fietsen, bolderkar).
Wij waren met 14 personen, waaronder 6 kinderen, veel plezier gehad, hadden prachtig weer, bos en fietsroutes, boodschappen doen geen probleem, gebruik gemaakt van de bbq, het Leusink zwembad in Laren is een aanrader, wij hebben genoten!
Wij houden van onze privacy maar er liep dus steeds iemand over het terrein waardoor we het gevoel kregen dat we gecontroleerd werden, terwijl wij zijn wezen kijken vooraf en toen werd er verteld dat het terrein afgesloten werd.

Familie-geniet-weekend.
Door Trudie Zutt op 12-05-2026

Wat hebben we een fantastisch weekend gehad bij ‘t Venne! De locatie staat op een prachtige plek in de Achterhoek met rondom veel groen, bos dichtbij, prachtig wandel/fietsgebied! De appartementen zijn netjes, schoon en van alles voorzien. Zelfs horren voor alle ramen, super!
De beheerders zijn fijne mensen, het contact verliep prima. We kregen alle ruimte en voelden ons op ons gemak.
Dan het pizza-arrangement. Wat was dat geweldig, echt een aanrader! Compliment!
Dank lieve mensen, het was GENIETEN😊!

Familie-geniet-weekend.-1c52887b-cb54-4180-ba53-ede11db1ead8
Een geweldige plek om te verblijven
Door Pieter op 07-04-2026

We kijken terug op een prachtig lang (paas)weekend in ‘t Venne. Wat een mooie accommodatie met veel mogelijkheden. De speelhal met o.a. tafeltennistafel, de overkapping met veel buitenspeelgoed o.a. skelter voor de kinderen een echte glijbaan voor de kleintjes en ook een stilte tuin waar de volwassenen zich even kunnen terugtrekken. De drie accomodaties (2,4 en 8 persoons) zien er keurig verzorgd uit. De badkamers zijn eenvoudig en netjes en voorzien van heerlijke douches. En alle appartementen hebben de nodige keuken voorzieningen. Alhoewel een oven wel even gemist werd. De eigenaren doen er alles aan om de gasten het naar de zin te maken. We huurde een barbeque en we hebben gebruik gemaakt van pizza arrangement, wat echt een aanrader is en genot voor groot en klein. Van het bakken maken Kees en Peter echt wel een feestje. Samengevat een aanrader qua plek en accomodatie. En vanaf deze plek ben je zo in Lochem voor de boodschappen

prachtige locatie
Door Annelies op 31-03-2026

Geweldige locatie voor groepen, alles is aanwezig, heel schoon was helemaal top