Laagsteprijsgarantie

FenomenaalScore uit 14 reviews

Heel fijn!
Door Christine Gerritzen
op 16-07-2026

We hebben een hele fijne vakantie gehad bij Eric, Milou en Keet. We waren er tijdens de Ukkie weken en er was genoeg te beleven voor onze kleine. Naar de speeltuin, trampoline, speelhuisje, nog een trampoline, Kippie kip, Kabouterpad, zwemmen en natuurlijk spelen met de andere kids en Keet. Ze heeft zich geen moment verveeld. Het eten was heerlijk, alsof je bij een luxe restaurant eet, maar dan wel in een gemoedelijke, chille omgeving. Je geniet van je eten (en een bijpassend wijntje) terwijl je kind(eren) zich op de achtergrond vermaken. Heel fijn!

Heerlijke plek voor een echt ontspannen vakantie!
Door Jacobien
op 14-07-2026

We hebben genoten! Eric en Milou (en hun lieve dochter Keet) hebben ons zo goed ontvangen. Wat een heerlijke plek hebben ze in een prachtige omgeving. Het driegangenmenu met lokale ingrediënten was ook top. En de accomodaties erg comfortabel, inclusief boxspring bed en eigen sanitair. Echt een aanrader!

Droomdomaine
Door Myrthe en Robert
op 24-06-2026

Wat een heerlijk verblijf hebben wij gehad bij Eric, Milou en Keet. Een fantastisch ukkie-programma en heerlijke domaine. Met oog voor detail is echt aan alles gedacht. Van prachtige parasols bij het zwembad tot prinsessenjurken en speelgoed in overvloed. Zelfs een speciaal verjaardagsmomentje voor onze dochter die jarig was tijdens ons verblijf. We hebben genoten van alles wat de domaine te bieden heeft, zoals het idyllische kabouterpad langs romantische paadjes vol verassingen. Geen wonder dat dit ook een trouwlocatie is. Ook hebben we heerlijk gegeten aan de lange tafel met de andere gasten. Van pizza tot haute cuisine. Voor elk wat wils. En iedereen met jonge kinderen weet, als de kinderen genieten dan hebben de ouders ook echt vakantie. Jullie doen het al super Eric, Milou en opa/oma! Wat mij betreft kan de abrikozenvlaai ook op het vaste menu ;) groetjes aan Keet, Bob en de katjes.

Liefs Robert, Myrthe en kids

Droomdomaine-044338f9-b5c8-4ed5-859e-98e122bf7d06Droomdomaine-2835af70-a98b-4516-9d2b-3aa823abb881Droomdomaine-2e2a2e1a-98bc-4544-84da-a36f7aa4d892
Topvakantie
Door Harm, Laura en kids
op 21-06-2026

Wat een top vakantie hebben we gehad. Wij zijn onderweg naar huis na 2 weken op deze glamping. Echt er ontbreekt hier helemaal niks. Super mooie locatie, met mooie grote safaritenten. Alles is top in de details uitgedacht. Daarnaast kun je 4 keer per week genieten van het heerlijke eten met lieve gemaakt door Eric, Milou en ouders. Ze zijn super gastvrij en behulpzaam en zorgen er voor dat je echt vakantie hebt. Voor de kinderen is het een waar speelparadijs met al het speelgoed, de boomhut, speeltuin, zwembad en de activiteiten. Wij gaan na 2 weken helemaal uitgerust naar huis! Meteen geboekt voor volgend jaar! Bedankt voor alles!

Warm welkom, heerlijk eten en blije kinderen!
Door Manon & Rob
op 20-06-2026

Wat hebben wij genoten van onze vakantie tijdens de ukkie-weken bij La Douce France! We waren te gast tijdens het eerste seizoen van Milou & Eric, en wat een geweldige start was dat. Hun persoonlijke aandacht en gastvrijheid maakten dat we ons direct thuis voelden. Daarnaast hebben we heerlijk gegeten en ontbrak het ons aan niets. We verbleven in de lodge, met een schitterend uitzicht waar we elke dag van hebben genoten. Ook voor onze peuters was het een feest: er werden leuke activiteiten georganiseerd, waardoor zij zich geen moment hebben verveeld en volop hebben genoten. Absoluut een aanrader voor gezinnen die op zoek zijn naar rust, gezelligheid, lekker eten en een warm welkom!

Dit is vakantie!
Door Rob op 27-08-2024

Een week is te kort hier. We hebben als gezin zo genoten van de mooie plek en accommodaties. Na een week op een andere camping met rugpijn wakker te worden was het hier heerlijk slapen op goede boxspring bedden, de badkamer is luxe en de accommodatie heel schoon. Voor de kinderen is het een waar paradijs om te spelen. Ruben en Chrissy werken met veel passie en niets is te veel voor ze! Oh en het eten: de maaltijden zijn meer dan restaurant waardig en de gezelligheid aan tafel maakt het af! We hebben weer geboekt!