Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 9
Adresgegevens | Gerlos 90, A-6281 |
Alpine Estate
We hebben een heerlijke skivakantie gehad in Alpine Estate TOP 5! Het is een fijn ruim opgezet appartement, het ligt op 10 minuten lopen naar de skilift of je pakt de bus onderaan de straat en dan ben je er met 2 haltes. Er is een zeer uitgebreid skigebied, vanaf Gerlos kan je naar Zell am Ziller en Königsleiten. Deze gebieden staan allemaal in verbinding met elkaar. Onder het appartement bevind zich een parkeergarage met een eigen parkeerplek. Huismeester spreekt Nederlands en is goed bereikbaar, kwam dezelfde dag nog langs om de gootsteen te repareren. Ik kijk ernaar uit om volgend jaar weer te gaan!
Met Kerst in appartement TOP09. Prachtig uitzicht met groot terras. Je kijkt over alle accommodaties heen. Mooi appartement met mooie houten vloer en volledige keuken. Badkamer van alle gemakken voorzien. Zeer aardige behulpzame gastheer! Lopend naar dorp en vlakbij piste en Dorpsbahn. Mooi groot skigebied. Skipas geeft ook toegang tot andere grote skigebieden in Zillertal en de Hintertux gletsjer.