Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Demmeriksekade 25, 3645 AZ |
Boerderij Camping Demmerik
Fijne nette camping, goede ontvangst en fijne ruime plek
Sanitair prima jammer dat viswater wat verder weg was, dus niet gevist
Hier drie nachten gestaan , zeer vriendelijk en gastvrij ontvangst door de eigenaresse. Je krijgt een rondleiding, informatie brochures en ze begeleid je naar de plek . Wielen op de 2 tegels , dus direct waterpas . Had plek 10, deze heeft nog schaduw in de middag , fijn bij hete zomerdagen . Sanitair is om door een ringetje te halen , netjes , schoon, zeep , droogpapier, plankjes en haakjes. Echt ingericht vanuit de visie van een kampeerder . Omgeving is prachtig, idyllische waterrijke omgeving , prachtig om te fietsen .
Amsterdam op een uurtje van de camping .
Zeker een aanrader en een om nog een keer terug te keren !!!
Leuke minicamping. Heerlijk rustig. Niet ver van Amsterdam Gouda en de Vinkeveense plassen. Heel mooi gefietst 9langs de Vecht.
Wat een heerlijke rustige plek middenin het Groene Hart. Superschoon sanitair, vriendelijke ontvangst. En het mooiste uitzicht. .
De Hooiberghut is een fijne accommodatie voor een heel redelijke prijs. Fijne, schone camping met vriendelijke mensen.
Uitermate vriendelijk ontvangst. Bij aankomst werd even meegelopen en alles werd uitgelegd en aangewezen. Prima staanplaatsen die tot weinig discussie leiden. Het is een rustige camping.
Dat hygiëne hier hoog in het vaandel staat werd ons al snel duidelijk. Bevuilde toiletten maken hier de volwassen mensen zelf!
Het was nauwelijks merkbaar dat het een boerderijcamping betreft. Een rustige camping. Alle reden voor ons om nog terug te keren in deze, voor ons, ander stukje; Mooi Nederland!