Domaine Le Bost

- € 77
p.p. vanaf*
FranceComfort - Résidence du Château de Salles
VakantieparkGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 72
p.p. vanaf*
Vakantiepark FranceComfort - Village des Cigales
Moulin Des Sandaux (Glamping)
VakantieparkCastelwood
Vakantiepark
Buitenzwembad
Adresgegevens | Le Bost, 24800 |
Domaine Le Bost
Wij hebben een geweldige week gehad. Ondanks dat het niet elke dag mooi weer was, zijn we zo tot rust gekomen en hebben we genoten van de omgeving. De kinderen vonden het fantastisch en ze konden lekker spelen. Alles was tot in de puntje verzorgd. Jet en Menno zijn fantastische hosts die je meteen thuis laten voelen. Zeker een aanrader!
Hier kun je heerlijk vakantie vieren.. Echt een plek om met het hele gezin van de vakantie te genieten!
Bij aankomst werden we hartelijk welkom geheten door Jet. 's Avonds konden we meteen aanschuiven voor een heerlijke maaltijd, bereid door Menno. Heel fijn dat je 5x per week mee kunt eten, met zowel voor de kinderen als de volwassenen heerlijk eten!
Ons huisje was van alle gemakken voorzien en had een prachtig uitzicht. De kinderen vermaakten zich de hele dag en avond met alle andere kinderen, in het zwembad en op de trampolines. Daardoor was er voor ons als ouders genoeg tijd om een boek te lezen, lekker op het terras wat te drinken of ook bij het zwembad te chillen. De omgeving is prachtig, maar we zijn ook vooral op het domaine gebleven, want de kinderen vonden dat het allerleukst!
We komen graag nog een keer terug!
Onwijs leuk, kleinschalig & charmant verblijf. Echt ideaal met (jonge) kinderen, die kunnen de hele dag scharrelen, zwemmen, rondrennen spelen. Heerlijke koffietjes en eten bij de ontzettend hartelijke eigenaren Jet en Menno. Hele relaxte en fijne sfeer. Mega aanrader!
Heerlijke week gehad bij Domaine Le Bost. Zodra je aan komt rijden heb je meteen het vakantiegevoel. Jet en Menno maken samen echt locatie. Menno door het heerlijke eten waar je 5 dagen in de week van kunt genieten en Jet door haar hartelijke gastvrijheid. De kinderen zijn dol op haar. In de omgeving zijn verschillende leuke uitstapjes. Wij komen zeker nog een keertje terug!
Al drie jaar op rij genieten wij enorm met het gezin bij Le Bost. De kinderen (nu 4 en 6) kunnen er heerlijk spelen en dus hebben wij als ouders ook echt vakantie. Wat het helemaal top maakt is de optie om 5 dagen per week in de avond heerlijk mee te eten en de broodservice in de ochtend. Dit in combinatie met de hartelijkheid van Jet en Menno maakt het absoluut een aanrader om heen te gaan. Ook voldoende leuke uitstapjes binnen een half uurtje rijden zoals een leuk meertje en een klimbos.
Heerlijke vakantie gehad bij Menno, Jet en familie. Wat een fijne plek! We voelden ons meteen thuis, hele relaxte sfeer. Paradijs voor onze kinderen (4&5) die de hele dag lekker zelf konden en mochten spelen met de andere kinderen. Echt vakantie, ook voor de ouders. Ontspannen, gezellig, vriendelijk, fijne tent met veel schaduw, prima bedden en eigen sanitair. En als kers op de taart dan ‘s avonds lekker aanschuiven en genieten van de kookkunsten van Menno. Aanrader en wellicht komen we zelf ook nog weleens terug :)