Binnenzwembad
Duinvallei Schoorl huisje 24
Maandag 18 mei vertrek vrijdag 22 mei 2026
Huisje was niet schoon.
De toiletten waren geel.
Bij het verlaten van huis 24 kwamen wij er achter dan een van de dames in de kast boven
haar jasje en blouse had laten hangen.
Dat was beetje dom maar gelukkig meteen er achter gekomen.
Bericht gestuurd en de reactie was de schoonmakers hebben niet gevonden.
Hoezo er is niemand na ons vertrek in het huis geweest, alleen de schoonmakers!
Nu weer bericht we hebben nadat de nieuwe bewoners weg zijn gegaan weer gekeken
Of de kleding er hangt!
Hoezo na een week weer gaan kijken terwijl een week eerder werd gezegd de schoonmakers
Hebben niets gevonden.
Dus nieuwe huurders pas goed op je spullen en vergeet vooral niets achter te laten want, de kans is aanwezig
dat wat je vergeet niet meer terug ziet.
Had de andere reviews gelezen over de hygiëne, maar ons vakantiehuis is toch wel 1 van de schoonste waar we in hebben gezeten, dus 100% meegevallen. Personeel wat er nog was heeft ons even geholpen met door de slagboom en de deur te komen met de digitale sleutel. Het is een rustig park en de slaapkamers beneden zijn heerlijk koel. Wij zijn tevreden en komen zeker terug.
Ons verblijf bij Landal Duynvallei was ronduit teleurstellend. Het huis was bij aankomst vies: vuilniszakken en plastic bij de deur, vieze vaat in de kastjes en overal vliegen. Van een schone en verzorgde accommodatie was geen sprake.
De woning zou volgens de site drie slaapkamers hebben en geschikt zijn voor 4 volwassenen en 2 kinderen. In werkelijkheid zijn er maar twee slaapkamers. De zogeheten derde slaapkamer is een open vide met een uitschuifbed dat niet gebruikt mocht (en kon) worden. Dit is simpelweg misleiding.
Daarnaast werkte de Landal-app niet, waardoor we geen toegang hadden tot het huis of de slagboom. Ook waren meerdere zaken kapot, zoals kussens van de ligbedden en delen van de keukeninrichting.
Hoewel de receptie vriendelijk was, werd het probleem nauwelijks opgelost. Voor een verblijf van ruim €1.800 per week is dit absoluut onacceptabel. Wij voelen ons bekocht en misleid – ver onder de standaard die Landal beloofd
Reeds geboekt en daarna pas de ontzettend slechte recensies gelezen. Met lood in de schoenen en met veel schoonmaakartikelen toch gegaan naar huis nr. 29. Tot blijde verassing nog nooit zo'n schone accomodatie aangetroffen! De inrichting en het onderhoud was ook boven verwachting dus wij hadden geluk. Bovendien had dit huisje een mooi uitzicht, was lopen naar het dorp of strand een kwartiertje. Fiets gehuurd in Groet en het weer was fantastisch. Kortom: Voor ons een geweldig verblijf waar we graag nog eens terugkomen.
Prachtige ligging. Maar wat een onzettend vies huisje , zelf alles gaan schoonmaken.. klacht ingediend, maar werd niks mee gedaan ..ze vroegen wel of er een schoonmaker mocht komen ..maar heb ik geweigerd. Moet gewoon schoon zijn voor dat je komt
Vloeren mega vies! Tegels badkamer wc, smerig en urine resten, keuken kasten mega smerig, oude bank die helemaal doorzakte. Echt vies ook, smerige kussens op de bank
De ramen zelf gelapt. Kon je niet doorheen kijken., helft van keuken spulletjes niet aanwezig, geen ligbedden bij huisje. Staan wel op de fotos, de fotos van inrichting huisje op website kloppen helemaal niet met de werkelijkheid.!!
De tuin heel veel rommel. Zelf alles opgeruimd . Tuin meubilair was om te huilen...ga je een weekje weg met 2 cliënten met een beperking. Even er tussen uit..werk vakantie ..maar ook door hard te moeten werken in de zorg even zelf een beetje tot rust te komen. Maar voelde me niet op vakantie.