De Wielewaal

Over De Wielewaal
Camping de Wielewaal in Baarle Nassau is een minicamping waar gastvrijheid centraal staat. De plekken zijn erg ruim en het sanitair is nieuw en zeer schoon. In 2017 is de Wielewaal bekroond met een Gouden Zoover Award. De Brabantse omgeving is perfect om te fietsen. Bij aankomst op de camping ontvang je een map met daarin de mooiste routes.
Deze campsite scoort hoog bij vakantiegangers door zijn fantastische sfeer, vriendelijke ontvangst en de super schone voorzieningen. Vooral de ruime, vlakke staanplaatsen met fijn grind en de nabijheid van water worden gewaardeerd. Het sanitair is uitmuntend onderhouden. De camping biedt een prachtige, bloemrijke setting waar 's avonds kaarsjes branden, wat zorgt voor een unieke ervaring. Informatie over de omgeving, inclusief fiets- en wandelroutes, wordt bij aankomst verstrekt, wat het gemakkelijk maakt om de prachtige omgeving te verkennen. Hondvriendelijk en ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. Een plek waar vakantiegangers graag terugkomen, mede dankzij de beperkte leeftijdsgroep voor kamperende kinderen en het ontbreken van seizoensplaatsen.
- € 188
p.p. vanaf*
camping Marvilla Parks Kaatsheuvel
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Recreatiepark TerSpegelt
Douche
Wasmachine
Adresgegevens | Reth 14, 5111 HC |
De Wielewaal
Fantastische campsite, super vriendelijk en alles zo schoon. Een van de beste campsite dat we dit jaar hebben bezocht en komen volgend jaar graag weer terug. Honden vriendelijk ook. Goed voor wandelen en fietsen in de omgeving.
Wat een fantastische camping met vriendelijke eigenaar en medewerkers en super voorzieningen voor een “mini” camping. Het ligt in een gebied met vele mogelijkheden voor wandelen, fietsen of een uitje naar een plaats in de buurt, restaurants op loopafstand. Goed weer maakt het helemaal compleet.
Bedankt.
Wat een TOP camping. Zo netjes en smaakvol ingericht. Superschoon en hele aardige mensen.
Na een warm welkom mochten wij onze eigen staan plaats uitzoeken. De staanplaatsen zijn ruim, voorzien van fijn grind en erg vlak. Als tentkampeerders houden wij daarvan. Water heb je bij de staanplaats. Sanitair is zeer goed onderhouden, netjes en schoon. Er is voldoende sanitair aanwezig, bij de ingang bevindt zich het hoofdsanitair en achterop de camping is ook sanitair aanwezig. . Bij het inchecken ontvang je een map met informatie over de omgeving. Hier staan ook fiets en wandelroutes in. Elke avond steken de eigenaars in een lantaarn een kaarsje aan. Die staan in gezellige, bloemrijke compositie op het midden van je kampeerveldje. Wij hebben hier een week gestaan en voor ons is dit uitzonderlijk. Normaal verblijven wij hooguit 4 nachten op een camping.
Wat wij ook prettig vinden, de camping heeft een beperkte leeftijdsgroep bij kamperende kinderen en geen seizoensplaatsen.
Zeer mooie aangelegde camping. Dit is geen mini camping maar een gemiddelde grote. We vonden de (schone) sanitaire voorzieningen te weinig voor het aantal plaatsen.