Laagsteprijsgarantie

6.5
VoldoendeScore uit 5 reviews

Centrale ligging
Door Roelof op 25-12-2024

Fijn hotel. We mochten een net gerenoveerde kamer uitproberen. Alles was dus nieuw. Mooie kamer. Helaas alle muren in de kamer van glas. Je ziet degene douchen en je ziet degene ook op het toilet zitten. Das wel een puntje. Ook aangegeven bij het uitchecken. Centrale ligging is geweldig.

Vies/smerig/ verschrikkelijke kamers
Door Monique op 02-04-2023

Wij hadden kamer met balkon, het leek op een kelder waar een bed in was gezet, alles lag vol stof, een vieze smerige kamer, slecht behandeld door het personeel
Beneden ziet het er wel netjes uit, voor de rest is het een waardeloos hotel...en dat voor 160 per nacht...de foto's geven toch echt andere kamers aan..

Hygiëne niet top, vertrouwen kwijt in personeel
Door Denise van Erp op 27-03-2023

Receptie supervriendelijk, we hadden een spakamer geboekt daarvoor moest je ook €100 borg voor betalen.
De kamer was okay kamer 502 de hygiëne slecht, ik heb zelf de toilet schoongemaakt omdat die vol zat met onaangename bruine spetters, ook de tegels achter het toilet niet schoon, in de douche lagen nog wat zwarte haren en de stortdouchekop was éénen al kalk, vloer niet proper.
Het ergste vind ik nog dat ik vergeten was mijn portemonnee op te bergen of in de kluis te leggen toen we de stad in gingen omdat mijn partner voordat we de kamer uitgingen genoeg cash bij had en pasjes.
Door heftige regen eerder naar huis gegaan snel alles ingepakt en bij thuiskomst moest ik iets uit mijn portemonnee halen en merkte ik dat de €250 die er een dag eerder nog in zaten weg waren, alles nagezocht, koffertjes en broeken, jasjes en toilettassen maar weg, twijfel werd weggenomen door partner hij bevestigde dat het er nog in zat toen we gingen winkelen.

Vies, niet naar toegaan!!!
Door Sarah op 26-02-2023

Echt een bar slecht hotel. Bij aankomst werd ik wel oke geholpen. Toen we op de kamer kwamen kregen wij een soort raar bed met enorme spijlen wat heel laag was waardoor je niet naar de tv kon kijken (Kamer 315). Heeeeeeel slecht matras met de veren in je rug. Er lagen nog haren van vorige bezoekers op de grond en er was allemaal kalk in de badkamer, ook niet goed schoongemaakt. Dit toen aangegeven bij de receptie. Na een tijdje is er een schoonmaker geweest die het oke heeft schoongemaakt. Nog steeds lagen er haren op de grond. Toen naar de receptie gebeld dat er alsnog niet goed schoon was gemaakt (er was geen verschil) en met de vraag of we een soort restitutie konden krijgen. Dat kon niet maar wel dat de schoonmaker nog een keer komt. Het was al 10 uur 's avonds dus ze had alleen een nieuwe waterkoker gebracht, de oude was echt te goor voor woorden.

Nooit meer! Belachelijk duur voor geen service!
Door Bleeker op 09-03-2022

Slechte gastvrijheid, geen service, op je klacht wordt niet gereageerd. Spa onder de schimmel, dramatische hygiëne. Foutieve informatievoorziening.
Korte samenvatting, restaurant geen medewerker te bekennen, trage bediening en geen sfeer. Wellness / Spa zo smerig. Relaxtuimte onder de schimmel, muur bij ingang onder de schimmel, ventilatieroosters op zwart plafond zijn wit uitgeslagen incl plafondplaat.
Kamer, mooi betegeld, beschimmelde badkamer. 2 persoons luxe kamer, 1 senseopad om te delen. Voor prijs die je betaald, mag je veel meer verwachten! Vond dit echt een grote tegenvaller!