Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Reutummerweg 48 / 48 A /48 C, 7651 KL |
Camping Klein Baasdam
Fam. Gast ( Ilse en Marc + team) doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. In ons geval ook hulp met een defect aan onze caravan, hebben ons in verbinding gebracht met een Caravandealer op 2 km van de camping.
Alles is in eerdere reviews al gezegd en dat kunnen we alleen maar onderschrijven. Wat ons vooral opviel, en we komen zelf uit een ander deel van Twente, was de schitterende omgeving. We hebben in 5 dagen dik 220 km gefietst en het ene weggetje/paadje was nog mooier dan de ander. Fantastisch.
Wat een geweldige camping. Wij werden verwelkomt door de eigenaars Ilse en Marc.
Gastvrije mensen, geweldige sanitair mooie plaatsen, zeer milleu bewust
wij komen zeker nog een keer terug.
Hans en Kee uit Schijndel.
Wat een super camping, ruime plekken super sanitair fietsen konden binnen in de stalling staan.
Marc een Ilse een geweldig duo die deze camping runnen.
super schoon, afval word zeer goed gescheiden.
Het gehele terrein ziet er spik en span uit. Marc en Ilse wees super trots op jullie camping die echt voor iederen een aanrader is.
Wij komen zeker nog een keer terug.
We komen hier voor het eerst en zijn overweldigd door de gastvrijheid en vriendelijkheid bij aankomst. Dit hebben we nog maar zelden meegemaakt. Ook de ligging is fantastisch en prachtig uitzicht op de paarden. Geen geluid van snelwegen is ook fijn.
We genieten volop en er is een gezellige sfeer op de camping.
De rest is ook allemaal super goed. De eigenaren krijgen van ons een 10+