Laagste prijsgarantie

• Kluis

• Entertainmentprogramma

HafenStrasse 2, 26736

9.2FenomenaalScore uit 194 reviews

Eén van de betere Enjoy hotels
Door Cremers Erna op 12-06-2025

Kamers zijn vernieuwd en ook de badkamer met inloopdouche. Op kamer 13 staat de glazen douche in het midden van de kamer. Aanvaardbaar als je als koppel in de kamer verblijft maar vervelend als je bv met een vriendin er verblijft. De badkamer wordt maar één keer per verblijf oppervlakkig schoon gemaakt. De kamer zelf wordt niet gereinigd en het bed niet opgemaakt. Propere handdoeken kunnen aan de receptie bekomen worden.
Het eten, steeds in buffetvorm, is goed en overvloedig.
De zitplaats is iets te klein als het hotel volgeboekt is en men geen gebruik kan maken van het grote mooie terras wegens de weersomstandigheden. De ligging is goed, korte afstand van het centrum van het gezellige Greetsiel.
De
Top Enjoy-hotel
Door Dik1957 op 24-05-2025

Net terug van een 5 daags Enjoy-arrangement in Hotel Greetsiel. Inmiddels meerdere Enjoy-hotels bezocht, maar dit hotel was onze beste ervaring. Met dank aan Frank en zijn team. Prachtig gelegen aan de rand van het schitterende stadje Greetsiel, mooi modern hotel. Mooie grote kamers en superschoon. Prima bedden en ruime badkamer. Eten, dat in buffetvorm werd aangeboden was zeer goed. Topkok ! Het was zeer smaakvol en gevarieerd. Aanbieden in buffetvorm verdient duidelijk de voorkeur boven aanbieden per couvert aan tafel. Op die wijze eet je wat je lekker vindt ipv iets voorgeschoteld krijgen wat je voorkeur niet heeft. Entertainment was ook prima verzorgd met o.a. een Elvis look-a-like zanger. Overall is dit hotel een prachtige uitvalsbasis om de Duitse Waddenzee te ontdekken en zijn vele leuke plaatsjes. Wij waren door dit alles positief verrast en zijn voornemens in de nabije toekomst zeker nog een keer terug te gaan.

Prima hotel en een goed verblijf volgens het Enjoy
Door Chris en Marianne op 09-04-2025

Vijf dagen, volgens het Enjoyconcept, verbleven wij in Enjoyhotel Greetsiel.
We hadden een extra grote kamer geboekt, die inderdaad heel royaal is met flinke bedden. Wel vonden wij de matrassen te hard. Personeel is zeer vriendelijk, niets is hun te veel..
Eten was prima, zelfs zalm bij het ontbijt.
De activiteiten waren erg leuk om te doen o.a. avondwandeling in het dorp, bingo en een muziekavond. Ook kon je nog gebruik maken van de bioscoop. Om te fietsen in de omgeving vonden wij wat minder, erg slechte fietspaden. De rit naar het Wad is nog het beste te doen. Greetsiel zelf is een leuk dorpje met een haven. Al met al een geslaagde tijd in dit klein schalige hotel.

Uitstekend.
Door Letty Bouvy op 16-03-2025

We hebben van alles genoten
Heerlijk. Fantastisch personeel.

In een woord: geweldig!
Door Christine op 15-03-2025

We hebben genoten van deze geheel verzorgde korte vakantie. De kamers waren uitstekend, het eten erg afwisselend en heerlijk en de staf was zeer gastvrij en behulpzaam. Ook was er een activiteitenprogramma met o.a. een prachtige natuurfilms.

Ga naar Enjoy Greetsiel en laat je verwennen
Door Jan Bloemsma op 18-02-2025

Leuk en gastvrij hotel, eten en drinken prima, kamer met toeslag royaal en van alle comfort voorzien, personeel vriendelijk en erg behulpzaam, prijs/kwaliteit top