Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over Het Ven
Camping Het Ven in Bergeijk heeft een landelijke ligging en biedt ruime staanplaatsen. De kinderen zullen het hier ontzettend naar hun zin hebben, want ze mogen als ze willen helpen met het voeren van de dieren. De camping is goed onderhouden en het sanitair is erg schoon. In de omgeving liggen veel mooie fietsroutes in de bossen.
De camping straalt rust en gastvrijheid uit, perfect voor vakantiegangers die willen genieten van natuur en gezelligheid. Je loopt zo de groene omgeving in, met wandelknooppunten overal om je heen. De ruime faciliteiten, zoals de keukentje en verwarmde sanitaire voorzieningen, maken je verblijf comfortabel. Vooral de hartelijkheid van de eigenaren en het gezellige, schone sanitair blijven hangen. Het landelijk gelegen terrein met eigen waterpunt en mooi onderhouden plekken geeft je een echte natuurervaring. Fietsliefhebbers kunnen zich uitleven op de knooppunten in de omgeving. Het is een plek waar je je meteen thuis voelt, ontspannen en vol herinneringen. Zeker weten dat je hier weer graag terugkeert, zelfs in de winter. De vakantiekriebel zit er al snel in.
Adresgegevens | Postelseheideweg 6, 5571 XB |
Het Ven
Fijne mensen, fijne camping. Deze camping is vanaf 2025 ook in de winter geopend, een echte aanrader!
Ruime faciliteiten, ook een keukentje met zitgelegenheid en de mogelijkheid om binnen af te wassen.
Je loopt heerlijk direct de natuur in, rondom vindt je overal wandelknooppunten.
Herberg in het wilde zwijn is een klein halfuurtje gaans, lekker eten en drinken.
We zijn vrijdag avond toegekomen en heel hartelijk ontvangen met een tas koffie en een leuke babbel. Het is een zeer mooi gelegen camping met onmiddellijke toegang tot het fietsnetwerk of wandelpaden. Het is een zeer gastvrij gezin en een zeer aangenaam en rustgevend verblijf geweest. We komen ZEKER nog eens terug.
Verblijf met caravan en onze honden.
Voor deze camping was 2025 de primeur voor winterkamperen. Voor ons ook onze eerste winter ervaring met de caravan. Zeer gastvrij en enthousiast ontvangen. Net, schoon en verwarmd sanitair. Naast het sanitair gedeelte is een gezellige verwarmde "bijkeuken" waar je als gasten gebruik van kunt maken. De plekken (met kunstgras) zijn zeer verzorgd en zien er ook in de winter prima uit. Water is gezien de vorst binnen in de "bijkeuken" te tappen waar je ook de afwas kan doen. Ondanks dat het geen vuurwerkvrije camping is hebben wij nagenoeg niets van vuurwerk meegekregen. Perfecte WiFi.
Kwaliteits rundvlees van de boer/eigenaar ook op de camping te verkrijgen. Ligging achterkant camping aan een landweg en fietspad in een bosrijke omgeving. Kinderen moet je hier zelf vermaken.
Voor ons een zeer positieve ervaring en een camping die hoog op ons lijstje staat om ook in een ander jaargetijde te bezoeken.
Onze score is zo hoog omdat we alleen op de camping waren. Een geluk voor ons, jammer voor de eigenaren. Er was een zeer gastvrij ontvangst met een op koffie. En na een gezellig gesprek aan de keukentafel konden wij onze caravan stallen. Het weer viel tegen ondanks de voorspellingen. Dus konden we weinig fietsen. Helaas, want de mooie omgeving leent zich hiervoor. Er zijn mooie en goed onderhouden plekken. En het aangenaam verwarmde sanitair was ook een pluspunt. Ook kregen we een rondleiding door de stallen wat een leuk extraatje was. Al met al gaan we er zeker nog eens naar toe.
Wederom heerlijk vertoefd op deze mooie rustige en hygiënisch camping waar de campinggast centraal staat.
Niets is teveel voor Karin en Frank (eigenaars) ook hun kinderen doen mee in het onderhouden van de camping.
Zeer mooie accommodatie om vanaf daar mooie fietsroutes door Brabant en België te nemen.
Zeker tot ziens !
een kopje koffie bij aankomst, beschuit met muisjes bij de geboorte van een kalfje, vriendelijke eigenaren, dagje bijboeken zonder gedoe, op de vertrekdag later vertrekken, dit is allemaal camping het ven. mooie plekken met kunstgras en een schoon toiletgebouw ook dat is camping het ven. we waren er nu voor de eerste keer maar zeker niet de laatste keer!