Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Camping De Nesse
Op Camping De Nesse in Limmen in Noord-Holland zitten gezinnen met jonge kinderen en rustzoekers goed. Op deze kleinschalige camping word je hartelijk ontvangen door de eigenaren en vind je leuke speeltuinen voor de kinderen. De omgeving leent zich uitstekend voor fiets- en wandelroutes of blader door de informatiemap voor tips.
Vakantiegangers genieten van deze gezellige camping vol zon en rust. Ze waarderen de ruime plaatsen met eigen water- en afvoerpunten, perfect voor een ontspannen kampeerweek. Het sanitair is een feestje voor de zintuigen: schoon, luxe en van hoge kwaliteit, bijna als een hotel. De sfeer is altijd vriendelijk en warm, waardoor je je meteen thuis voelt. Fietsen door de mooie omgeving en een korte afstand naar het strand zorgen voor fijne ontdekkingen en avontuur. Het terrein is strak en smaakvol ingericht, met fijne faciliteiten zoals een grote fietsenstalling en een uitgebreide bibliotheek. De camping straalt rust uit en geeft iedereen de herinnering aan een stralende vakantie in een mooie en rijke omgeving.
Fietsverhuur
Winkelmogelijkheden: 1m
Treinstation: 4m
Adresgegevens | Nesdijk 1, 1906 BB |
Camping De Nesse
Wij hebben 16 nachten op deze mooie camping gestaan. Eigenaren zijn uiterst vriendelijk. De plaatsen zijn zeer ruim met eigen watertappunt en afvoer. Het sanitair is echt heel mooi en werd ook heel goed onderhouden. Verder is het een prima omgeving om te wandelen,fietsen en lekker naar het strand te gaan. Kortom echt een aanrader deze camping!
Het begint bij aankomst met een hartelijke ontvangst door de eigenaren en eindigt met uitzwaaien bij vertrek! De camping zelf is super netjes, de grasmat ligt erbij 'als een biljartlaken' en het sanitair is of je in een hotel verblijft, zó luxe en keurig schoon! De ruimten zijn smaakvol ingericht. Grote fietsenstalling, uitgebreide bibliotheek, gratis via een app de nieuwste bladen lezen zoals Story e.d. Supernette kampeerplek met tegelplateau. Prachtige fietsomgeving met gezellige plaatsen. Kortom een TOP-Camping!!
Wat een geweldig mooie camping en wat ontzettend schoon.Mooie ruime plaatsen .
Wij zaten in het comfort Hooihuisje ,net een grote hotelkamer ,alles was aanwezig.
Zeer vriendelijk ontvangst.
Mooie locatie voor uitstapjes.
Nog nooit meegemaakt dat het camping echtpaar John en Nathalie ons bij aankomst stonden op te wachten om ons een hartelijk welkom te heten.
Ze hebben op een vriendelijke manier ons uitgelegd hoe het op deze camping alles geregeld is en begeleide ons naar de afgesproken plaats. We hadden al gelezen dat het sanitair gebouw en alles daar omheen van hoge kwaliteit was.Wij hebben 14 dagen genoten van alles op deze camping het weer zijn rijke omgeving veel fiets mogelijkheden op een fijn afstand van de zee .
Dus een hele goede aanrader.
Mooie camping, net sanitair, vriendelijke eigenaren.
Minpunt: was het vliegverkeer, megaveel vliegtuigen vlogen over.
Minpunt: 10 amp staat op de site, maar bij aankomst is het 5 amp en tot 10 amp bij betalen, bij minder verbruik krijg je het niet terug
Wij hebben in juli 2024 10 dagen op camping de Nesse in Limmen gestaan.
Wat zijn John en Nathalie hartelijke eigenaren. Ze hadden voor de gasten, voor het EK voetbal, zelfs een deel van een schuur versierd met oranje zodat we daar samen konden kijken. Zijzelf en hun jongste zoon keken gezellig mee.
Over de camping niets dan lof. Schitterende ruime plekken met een tegelvloer. Ideaal!
Ook het sanitair gebouw was prachtig. Nooit eerder zo gehad. Mooie omgeving om te fietsen.
Al met al een schitterende mini camping die we zeker aanraden.