Laagste prijsgarantie

• Totaal aantal kamers: 9

1 Le Gros Chêne , 88370

Sportherberg Le Gros Chêne

9FenomenaalScore uit 99 reviews

Wat een fantastisch plekje!
Door Frank Lankhorst op 27-06-2025

Fantastische plek voor een heerlijk fietsvakantie, de twee gastvrouwen hebben ons gedurende de 6 dagen compleet verzorgd en ontzorgd!
We komen zeker terug!

Perfecte uitvalsbasis voor Wielrenners!
Door Jan van Schie op 20-06-2025

Het leek ons een prima uitval basis om dit te gaan doen en zelf ontzorgt te zijn van boodschappen halen, koken of uiteten en routes uit stippelen enz. Na lang wachten kon de reis per auto beginnen, voor ons circa 600km, echter zeer rustige wegen om hier naartoe te rijden en TOL betalen is op deze route niet nodig wat een meevaller was, maar ook verbaasd. Zeer vriendelijk ontvangst door de dames van de herberg. De kamer was niet overdreven luxe (m.i. ook niet nodig als je de hele dag gaat biken), maar wel een zeer goed bed en douche gelegenheid waar ik tegenstelling tot andere vakanties met mijn 2.00m lengte geen ongemakken hoefde te ervaren. Opwarm rondje gedaan om er vast in te komen, maar wel tijdig terug, want eten is om 19.00 en alle avonden een zeer goede, smaakvolle en voedzaam 3 gangen diner. Kortom een perfect adres om de Vogezen per fiets wil gaan verkennen en kom zeker nog eens terug bij hen.

Stop maar met zoeken!
Door PenS op 17-06-2025

Nadat mijn vrouw er vorig jaar met een vriendin was geweest, was afgelopen mei mijn vuurdoop in de Vogezen. Nou, stop maar met zoeken als je van fietsen houdt in de Vogezen en onderdak zoekt. Dit heeft alles wat je nodig hebt. Van prima bedden tot een wandelende routeplanner (Ella) en zelfs een afgesloten schuur waar je je racefiets veilig stalt en je alle benodigdheden bij de hand hebt mocht je pech hebben (hadden wij gelukkig niet).
Vanaf de sportherberg heb je twee opties: of je fietst vanaf daar richting het echte werk (das wel dik over de 100 km), 'óf je pakt de auto en rijdt vlot naar één van de vele dorpen aan de voet van de betreffende col. Vervolgens kun je naar hartenlust klimmen en dalen.
Dan het eten: dat is perfect afgestemd op de krachtsinspanning die je gedaan hebt en verrukkelijk van smaak. We wachten nu alleen nog op deelname van chefkok Monique aan 'Heel Holland Bakt'.
Kortom: Hele hartelijke mensen en geen poespas!

Optimaal genoten! Fietsen en wandelen ideaal!
Door Ronald Gosewehr op 10-06-2025

Voor de 2e keer bij Ella en Monique mogen verblijven. Wat een geweldige dagen hebben we weer gehad. De dames snappen hoe het werkt! Vriendelijk en gastvrij. Het eten dat Monique maakt is gewoon heerlijk en gevarieerd. Ella is de koningin van de routes en de bar. We hebben weer heerlijk gelachen. Zo ontzettend genoten van de fietsroutes van Ella en de wandeltips van Monique. De dames zijn net wandelende wikipedia's als het om de Vogezen gaat. De kamers zijn basic maar schoon en goed! Prijs kwaliteit verhouding is optimaal. 100% aanrader voor fietsers EN wandelaars!

Heerlijk verblijf voor fietsliefhebbers
Door Thaïs op 08-06-2025

Mijn vriend en ik verbleven tijdens het verlengde Hemelvaartsweekend opnieuw in de Sportherberg – amper een maand na ons eerste bezoek. We hadden het geluk om op korte tijd nog eens te kunnen terugkeren, en het was opnieuw een fantastische ervaring!
De Sportherberg wordt uitgebaat door fietsers voor fietsers, en dat voel je in alles: van de veilige fietsenstalling en het stevige ontbijtbuffet tot de persoonlijke tips van Ella elke ochtend. Als beginnende fietser vond ik het erg fijn om advies te krijgen – uitdagend, maar haalbaar. De ligging in een rustige straat in de Vogezen is perfect: schitterende natuur, goed aangelegde wegen en pittige cols.
Na een dag op de fiets word je culinair verwend met een heerlijk driegangenmenu. Nadien is het zalig nagenieten op het terras met een aperitiefje. Alles gebeurt hier in een warme, ongedwongen sfeer – geen prestatiedruk, wel gedeelde passie.
Kortom: Absolute aanrader voor elke fietsliefhebber!

Er echt ff helemaal uit zijn
Door Claudia op 30-05-2025

5 zeer ontspannende dagen op de fantastische plek in de Vogezen. Ook al zijn we geen wielrenners erg mooie tochten gemaakt, ook om te wandelen. Ella en Monique waren supergastvrij, altijd aanspreekbaar om met tochten te helpen en we hebben ons elke avond op het geweldige eten verheugd. Afwisselend, erg lekker en voedzaam. Absoluut restaurantwaardig. Dank jullie voor een mooie vakantie waarin we ons zeer welkom gevoeld hebben :)