Laagsteprijsgarantie
6.9
VoldoendeScore uit

Over Camping Huttopia Le Moulin

De hele familie kan terecht op Camping Huttopia Le Moulin in Saint-Martin-d'Ardèche (Frankrijk). Verwacht niet te veel luxe, maar wel leuke activiteiten, een schoon zwembad en goed eten in het restaurant. Ook kun je vanaf de camping zo de rivier de Ardèche in met een strandje aan de oever. Ga zeker eens kanoën of bezoek de grotten in Saint Marcel.

Vakantiegangers zijn dol op de groene, natuurlijke setting van de camping met een keur aan verblijfsmogelijkheden zoals huisjes, pipowagens en safaritenten. De ruime kampeerplekken, vaak in de schaduw van grote bomen, en de directe toegang tot een kiezelstrandje bij de rivier scoren hoge punten. De aanwezigheid van meerdere zwembaden en een gezellig barretje met terras maken het vakantiegevoel compleet. Ook het prima onderhouden sanitair en de speelvoorzieningen voor kinderen worden gewaardeerd. Het dorpje op loopafstand en de mogelijkheid om te genieten van heerlijke pizza's, leuke optredens en een gemoedelijke sfeer dragen bij aan een onvergetelijke ervaring. Plus, de omgeving biedt volop activiteiten zoals kanoën, zwemmen en marktjes bezoeken.

Rue de Moulin, 07700

Camping Huttopia Le Moulin

6.9
VoldoendeScore uit 5 reviews

Teveel campers
Door H.Fekkes op 10-06-2024

Mooie camping. Aardig personeel. Goede voorzieningen.
Maar… jammer dat je zelfs in het voor seizoen tussen enorme campers staat, ze kamperen niet ( we hebben een tent!) ze wassen hun wagen blinkend met een sopje… en gaan vroeg naar binnen om tv te kijken met hun schotels..

Prima camping
Door Manon op 08-08-2023

Na de gelezen recensies had ik er niet zoveel vertrouwen in. Wij zijn twee weken op deze camping geweest en wij hebben het heerlijk gehad. Het personeel is vriendelijk. We hadden een mooie grote plek. Sanitair was prima. Camping had een paadje naar de rivier waar de kinderen zich goed konden vermaken. Dorpje is op loopafstand. Zwembaden waren prima wel houten vlonders dus dat is wel even uitkijken. Gezellig barretje aanwezig met een goed plankje voor bij de borrel.

Warm in de Ardèche
Door A. op 04-01-2023

Mooie groene camping met veel tentje en weinig caravans/huuraccommodaties. Wij zaten achterop de camping (54) dichtbij de rivier, daar was het rustig en was er schaduw van een grote boom. Het was erg warm toen wij er waren. Wel een fijn zwembad en op loopafstand een strandje nabij het dorp. Daar kun je heerlijk zwemmen. Ook bij de camping laagstaand water van de rivier en klein beetje stroming waardoor ze met opblaasbedjes van het stroompje kunnen varen. Heerljke pizza’s op de camping en gemoedelijke sfeer. Allerlei gasten en niet alleen NL-ers. Sanitiar was af en toe (wc’s waren lastig door te spoelen) niet schoon, maar na melding gelukkig opgelost. Af en toe leuke optredens en film op het doek. In de omgveing leuke activiteiten: kanoën op de Ardeche, zwemmen en spingen van de rotsen, grotten bekijken, marktje bezoeken. Het dorpje is op loopafstand. Voor ons was het echt te warm in de Ardeche (35+). Wel zijn we fan van Huttopia!

Leuk voor een week, veel hitte weinig schaduw
Door Ilona op 01-08-2022

We gingen op vakantie met onze dochter van bijna 1 jaar. We kregen een plek zonder schaduw. Er was een soort hittegolf waardoor het de hele week boven de 35gr was. Verkoeling zoeken of schaduw is lastig. Het zwembad is prima, niet groot of spectaculair maar prima. Het peuterbadje vond ik wel echt veel te koud voor kleine kinderen. Wij zijn dus met onze dochter alleen samen in het grote bad gegaan.
Sanitair wordt vaak gepoetst en is prima. Alleen de wc’s spoelen heel slecht door, waardoor je wel regelmatig nog een drol van de vorige bezoeker zag drijven.
De plaatsen zijn erg ruim, alleen je staat op zand ipv gras.
Door de hitte zijn wij 4 dagen eerder naar huis gegaan, het wat voor ons en onze dochter niet meer grappig.
An sich hebben we wel een fijne vakantie gehad, mooie camping, groen, lekkere pizza’s, vriendelijk personeel..

Nooit meer
Door Peter op 31-07-2022

Camping geeft hoog op als je de site leest.
Voor het verblijf helaas geen review gelezen
Hitte kan de camping niks aan doen maar schoon sanitair wel , zeker met de extreme temperatuur. In het nabij gelegen dorp tot diep in de nacht feest. Daardoor slechte nachtrust.
Voor ons nooit meer deze camping .
Voor dit geld kun je mooier en rustigere campings vinden!