Laagsteprijsgarantie
6.4
VoldoendeScore uit

Over Domaine la Garenne

Camping Domaine La Garenne ligt in Saint-Avit in Frankrijk. Een nette en rustige camping met veel privacy bij de campingplaatsen. Met name geschikt voor gezinnen met jonge kinderen vanwege de animatie, het springkussen, de speeltuin en het voetbalveld. Camping Domaine La Garenne is een terrassencamping en ligt middenin het bos.

Vakantiegangers genieten van de mooie ligging en de ruime plekken op de camping. Het doet deugd dat er veel kinderen kunnen spelen en dat er gezellige animatie is, zoals knutselen en waterspelletjes. Het zwembad met jeugdig waterplezier en de lekkere pizza’s van de foodtruck zorgen voor leuke herinneringen. De camping voelt kleinschalig, knus en gezellig, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Het is fijn dat er goed schoongemaakt sanitair is en dat er voldoende faciliteiten zijn, zoals een bakker en een restaurant. De rustige omgeving en het nabijgelegen meertje met waterslide park maken de vakantie extra mooi. Al met al geeft deze plek een zonnige sfeer en een prettige vakantiekriebel.

• BBQ toegestaan

6.4
VoldoendeScore uit 6 reviews

Vreselijke service!
Door Jessica Harsveld op 20-09-2025

Camping ligt op een mooie plek. Maar wat een vreselijke service. Na een hele nacht gereden te hebben kwamen wij iets eerder aan met 3 jonge kinderen. Mevrouw van de receptie had hier totaal geen begrip voor en gaf aan dat de kampeer plek nog niet beschikbaar was geen probleem voor ons. Het was erg warm dus we vroegen of de kinderen alvast mochten zwemmen. Dit mocht absoluut niet van haar ook niet tegen betaling. Het hele zwembad was leeg. Daar stonden we dan in de hete zon. Mijn man had de hele nacht gereden. En was niet in staat om verder te rijden anders hadden we dit zeker gedaan. Ook zijn er geen shorts toegestaan in het zwembad. Dit is natuurlijk vaker in Frankrijk ze waren helaas wel selectief met mensen hier op aanspreken.
Ook was het een hel om met de auto en caravan van deze camping af te komen er liggen allerlei losse steentjes en je moet een krappe bocht maken. Voor ons nooit meer deze camping.

Wat een geweldige (gezins) camping!
Door Eelco op 14-08-2025

Is een camping van goede kwaliteit als je er na een verblijf in 2024 het jaar erna weer terugkeert? Dat spreekt voor zich lijkt me.
Na anderhalve week in 2024 dit jaar dus opnieuw naar Domaine la Garenne. Waarom? Omdat het zo'n camping is die precies bij ons past (gezin met 2 meiden, in 2025 10 en 7 jaar). Mooi gelegen, bizar ruime plekken (hadden we bewust voor gekozen), veel andere Nederlandse kinderen om mee te spelen, drie lekkere zwembaden (waaronder een mooi baby/peuterbad), voldoende sanitair dat goed wordt schoongemaakt, 6 dagen per week een bakker op de camping, foodtruck op maandag met heerlijke pizza's, klein maar prima restaurant, vriendelijk personeel en leuke en kleinschalige animatie (knutselen, sieraden maken, waterspelletjes, jeu de boule en voetbaltoernooi). We hebben wederom genoten en kunnen de camping echt van harte aanbevelen aan andere gezinnen met kinderen.

Ietwat saaie maar keurige camping
Door Iwan op 31-07-2025

Ietwat saaie (maar keurige) camping in het noorden van de Drome. Ruime plekken, en ook plekken voor meerderden kampeermiddelen (duo). Eigenaar kan wat krampachtig overkomen (liep met fluitje om zn nek). Vooral leuk voor kids tot een jaar of 10. Animatie lijkt veel maar weinig van gemerkt. Voetbalveld ligt er beetje verloren bij, net buiten de camping en er werd helaas weinig gevoetbald.
Op 10 min rijden leuk meertje met waterslide park; ‘s nachts muisstil.
Tip: Bestel bij de bar bij het zwembad alles behalve de rose 😵‍💫

Leuke, simpele camping voor een week
Door Familie S. op 23-08-2022

Wij zijn met onze kids van 6, 3 en baby een week hier geweest. Vier sterren is twijfelachtig; prima drie sterren. Chalet (6p nr 66 airco) was netjes. Geen waterkoker; aanrader om die mee te nemen (flesjes baby/thee). Douche is lauw, maar goede druk. Grote veranda met overkapping, ruime plek, veel privacy en mooi uitzicht. Campingplekken zijn heel groot en veel schaduw. Toiletgebouwen zijn simpel (geen wcpapier) en netjes. Wel een klim naar boven gezien het hoogte verschil. Leuk peuterbadje en twee gewone zwembaden. Nauwelijks schaduw en ligbedden altijd bezet. Helaas geen mogelijkheid om eigen parasol oid neer te zetten (minpunt met een baby). Animatie beperkt en geen overlast. Omgeving is rustig. Veel regels rondom aankomst en vertrek en alleen WiFi bij receptie (4g nauwelijks bereik). Bij receptie klein speeltuintje. Conclusie: leuke simpele camping voor een weekje met kleine kids.

Fijne camping!
Door Ruben op 15-07-2022

Fijne en rustige camping, wordt veel leuks georganiseerd elke avond met bijv. een lokale kraam met delicatessen en plaatselijke biertjes. Receptie ook erg behulpzaam. Elke ochtend (met uitzondering van zaterdag) staat de bakker er met lekker brood. Goed zwembad, klein minpunt zijn de wat weinige ligbedden en schaduw. Wij waren met een kind van 1,5 en zwangere vrouw. De tocht naar de stacaravan viel daardoor wat tegen, zeker gelet op de temperaturen (35+). Veel hoogteverschil en beste klim elke dag. Daarom de ligging beoordeeld met een 5. Al met al wel een goede camping!

Mooie, groene, rustige en ruime camping!
Door Ashley Slot op 04-07-2022

Wat een heerlijk groene en rustige camping met enorm grote staanplaatsen. Wij waren met een grote tent en onze baby. Op de plek zelf (nr. 17) hadden we elektriciteit en water. Ook veel schaduw. Wel erg zanderig. Wij zaten er nog net voor het hoogseizoen waardoor het erg rustig op de camping was. Het sanitair werd niet dagelijks schoongemaakt. Helaas ook geen broodjesservice ivm laagseizoen (was niet duidelijk aangegeven). Het personeel is super vriendelijk. De zwembaden waren top! Voor ieder wat wils. Het toiletgebouw zat voor ons tegenover onze plek. Wel een babybadje maar geen plek om te verschonen of de baby om te kleden. Dit deden wij bij de afwasplek met onze eigen spullen. Helaas alleen wifi bij de receptie. Verder goed om te weten dat er veel hoogteverschil was. Soms stijle stukken om te lopen met bijv. Kinderwagen. Camping is goed onderhouden en ziet er top uit!