Le Mas Blanc (+vakantiehuizen)

- Geen afbeelding beschikbaar€ 141
p.p. vanaf*
Camping Village Les Sables d'Or
AppartementGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 104
p.p. vanaf*
Camping Le Chêne Vert
Balkon terras
Centrale verwarming
Wasmachine
Adresgegevens | Les Brousses, 30410 |
Le Mas Blanc (+vakantiehuizen)
In augustus jl. - 2024 - waren we twee weken op Le Mas Blanc. Zeven jaar eerder waren we er ook. Dat we er terugkwamen zegt op zich al genoeg. We genoten opnieuw van de mooie plek, het appartementje (zelfde als zeven jaar geleden), de voortreffelijke maaltijden, het samenzijn met tot dan toe onbekende gasten, het zwembad en de omgeving. Wie er echt even uit wil zijn - ook met kinderen; Jan heeft daar tijdens de maaltijden speciale aandacht voor - raden we deze plek écht aan. De streek is ook niet zo toeristisch. Wij vinden dat fijn. Kortom: rust, een mooie plek, heerlijk eten, goede ontmoetingen... wat wil een mens nog meer? AANBEVOLEN!
De nacht is van iedereen
Servetten liggen naast de borden
ze dragen de sporen van de genoten maaltijd
de geur van koffie is verwaaid.
Alle gasten zijn vertrokken naar een zitje in de tuin
hun geroezemoes zweeft over het land.
In de bijna drooggevallen vijver
laten kikkers zich horen.
Tegen de avondlucht trekken vleermuizen
schichtige strepen.
De zinderende warmte van de dag
is neergedaald in het gras.
Ergens worden luiken gesloten
een poort gaat kreunend dicht.
De horizon is pastelblauw en
recht omhoog de nachtzwarte hemel
met ontelbare lichtpuntjes.
Het laatste waxinelichtje op tafel dooft.
De nacht valt over Le Mas Blanc.
Anneleen Arnolds
30 september 2024
Wat een oase van rust hebben Jan en Jolanda. Een heerlijke plek waar ook de kinderen volop kunnen genieten van het buiten zijn. Het eten is heerlijk en de setting gezellig. Zeker een plek om terug te komen.
Beste Zoover medewerkers
Op verzoek van de mas Blanc schrijf ik u.
In Mei 2024 verbleef ik op de Mas Blanc. Direct daarna schreven wij een beoordeling. Wij waren zeer enthousiast. Enige tijd geleden werden we benaderd door de Mas Blanc met de vraag of we echt een review geschreven hadden. Hij stond namelijk niet op uw site. Wij schreven op woensdag 14 augustus rond half negen in de ochtend, opnieuw onze beoordeling. Ook die verschijnt niet.
Omdat Mas Blanc ons zegt dat dit zo goed als zeker gebeurd is met alle andere beoordelingen, vragen wij ons af wat er aan de hand
Anna Olaru
Prachtige verblijf in mooie omgeving. Eerste keer even zoeken maar prima aan te rijden. Gezellig en goed eten met elkaar aan de grote tafel en kleine kinderen apart. Na 17 jaar wederom bezocht voor de derde keer en nog steeds prachtige en fijne plek om te verblijven.
Opnieuw onze vakantie doorgebracht op de Mas Blanc en opnieuw genoten van het prachtige uitzicht in het zwembad, de moerbeiboom met zijn heerlijke schaduw, het prachtig ingerichte appartement, de gastvrijheid en het heerlijke eten vijf avonden per week aan tafels met de andere gasten.