Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Camping Domaine de Chadeyron
Op Camping Domaine de Chadeyron (Ardèche) voel je je meteen welkom door de vriendelijke en behulpzame eigenaren. Van het ontbijt tot aan het zwembad; alles is goed verzorgd op de kleinschalige camping. Op de gezellige thema-avonden wordt er met liefde voor je gekookt. Ga zeker eens naar de grotten Caveau Chauvet en bewonder de muurschilderingen.
Een vakantie op deze camping brengt je direct in een gezellige, ontspannen sfeer. Je geniet van het stralende uitzicht vanaf het zwembad en voelt de frisse geur van de natuur om je heen. Voor kinderen is het een fijne plek, waar je ze gerust los kunt laten en ze zich vermaken met de waterspeeltuin en glijbaan. De camping ligt rustig in de Ardèche, net ver weg van de drukte, maar toch dichtbij mooie uitjes. Je kunt smakelijk eten in het gezellige restaurant of lekker op pad gaan in de omgeving. De vriendelijke eigenaren zorgen dat alles fris en netjes blijft, en met de ligging op de heuvel heb je altijd dat zonovergoten uitzicht. Zo blijft de vakantiekriebel nog lang hangen.
Telefoonnummer | +33 4 75 88 04 81 |
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Vallon Pont D'arc, 07150 |
Website | Camping Domaine de Chadeyron |
Social media | Instagram, Facebook |
Camping Domaine de Chadeyron
We hadden hoge verwachtingen van deze camping gezien de positieve reviews en de goeie verhalen vanuit onze omgeving. Toen we onze plek zagen waar we gingen staan met onze caravan viel het toch wat tegen. We stonden tegenover chalets waardoor het echte kampeergevoel wat ontbreekt. Verderop op de camping waren meer kampeerplaatsen bij elkaar wat wel zorgde voor meer kampeersfeer. De ligging van je kampeerplek is wel belangrijk voor je beleving op deze camping. Verder was het sanitairgebouw wat verouderd en werd het niet helemaql goed schoongemaakt, wcs konden nog vies zijn of de doekjes waren niet bijgevuld. Er was ook een nieuwer sanitairgebouw en daar gingen wij regelmatig heen omdat daar ook een familiedouche en kinder wc waren. Verder is het met kleine kinderen een hele fijne overzichtelijke camping waar je ze wat losser kunt laten. Er zijn veel Nederlanders. Ligging is gunstig voor verschillende uitstapjes.
Echt een heerlijke tijd gehad. De camping ligt op een zongeblaakte heuvel op een paar kilometer van alle drukte. Camping is relatief klein en kent
een gemoedelijk sfeer. Gelukkig geen Hollandse enclave maar een mix van Fransen en Nederlanders. De eigenaren en het personeel zijn attent en prettig in de omgang. Het zwembad met waterspeeltuin en glijbaan is fantastisch. Genoeg ligstoelen en altijd wel een plekje in de schaduw vrij. Het uitzicht vanaf het zwembad is fenomenaal. In de omgeving veel te zien en te doen. Vanwege de hitte waren wij vooral in de ochtenduren op pad. En in de avond (als je ook gratis kan parkeren) zwemmen bij de Pont d'arc. Ook tweemaal simpel maar smaakvol en betaalbaar gegeten in het gezellige restaurant. Eens per week hebben ze een muziekavond, was te gek, jong en oud helemaal los op de dansvloer!
Wat een prachtige plek in de Ardèche. Niet in de drukke publiekstrekkers maar in alle rust in de natuur!
Het ligt op een heuvel waardoor de ligging vooral bij het zwembad zo mooi is! We waren er onverwachts twee nachtjes en hebben genoten. In het voorseizoen veel oudere mensen maar de vriendelijke eigenaren hadden ook oog voor kinderen. De glijbaan werd gelijk aangedaan, ijsjes in overvloed en op de BBQ avond kregen de gezinnen met kinderen het eerste het eten uitgeserveerd. Ook het sanitair is zo fris en netjes! Wij komen heel graag nog eens terug!
Topcamping, klein, rustig. Relaxte sfeer. Super aardige medewerkers. Veel Nederlanders. Prima zwembad, wel klein maar goed te doen, ook als het wat drukker is. Bedjes bij het zwembad. Elke ochtend vers brood, bakken ze zelf. Savonds eten uit eigen keuken, kip of pizza. Of mee eten met de camping. Ook leuk. Prachtige omgeving. Elke dag markt, overdag maar ook savonds. Lekker kanoën op de Ardèche bij Vallon pont darc. Te boeken bij de camping, met korting. Eigenaar rijd caravans met z’n trekker naar de plek als je dat prettig vind. Wij zaten in een huisje. Top, met airco maar helaas geen horren voor de ramen. En dat is balen want savonds komen de 🦟 muggen.
Echt heerlijk gehad. Verwacht geen animatie en disco ofzo. Dat is hier niet. Mooie plek voor de kleintjes om te spelen. Echt leuk gehad. Onze tieners zijn helemaal tot rust gekomen. En wij ook. Top.
Deze kleine gemoedelijke terrassencamping heeft kwaliteit op 1 staan. Alles perfect geregeld, gastvrij personeel, schoon sanitair, lekker brood (ter plaatse afgebakken) en een mooi uitzicht! Voor de drukte van Vallon Pont d’Arc en de Ardeche moet je kort in de auto, maar daarentegen krijg je de rust van de camping er voor terug.
We hebben hier een weekje in juli met veel plezier verbleven. De mooiste plekken liggen wat ons betreft op de 40+ terrassen (wij stonden op 46) achteraan op de camping. Een brandschoon toiletgebouwtje vlakbij met ruime wc's en douches. daar is over nagedacht! lekker maar wel klein zwembad, leuk terras waar ze een lekker biertje of wijntje schenken.
De omgeving is rustig, maar binnen paar autominuten rijden zit je in Ruoms of vallon waar genoeg te doen is.
Al met al is de camping een bezoek meer dan de moeite waard.